Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 49

Thread: Nabilosat

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Nabilosat

E imaginea pe care o folosesc acum si mi se pare destul de buna,cu toate ca are cateva bug-uri si ciudatenii.Pentru subtitrari am pus la upload GSub 1.08 care trebuie doar transferat cu DCC si setat atribut unde e necesar,un plus fiind faptul ca subtitrarea ramane si in momentul in care se umbla la volum,spre deosebire de ce am testat pe GP 4.2.Intradevar se blocheaza peste noapte.In BP aveti CAM-urile,update de chei si unele setari.Pluginsurile le gasiti la Butonul galben,unde mai gasiti si sectiunea Addons cu instalari de diverse camuri de pe serverul lor.Tot undeva prin meniu am gasit o optiune de afisare permanenta a orei pe ecranul televizorului,aceasta fiind mica si pozitionata intr-un loc unde nu deranjeaza (asta cu skinul original).
    Am instalat Mgcamd 129a si pur si simplu nu deschidea nimic,dar cand m-am uitat cu DCC in var/bin acesta nu avea atribut 755.Dupa ce i-am dat eu acest atribut totul a intrat in normal.
    Am mai spus si in alt topic,vizionarea programelor pe calculator merge aproape perfect,fata de GP la care puteam sa vad ceva doar cu Tuxvision,dar si cu acela aparea decalaj intre imagine si sunet.
    Skinuri sunt destule,dar pana la urma am ramas tot la cel original.A fost unul care mi-a placut dar avea un bug: din cand in cand se intuneca OSD-ul.Imi pare rau ca nu mai tin minte ce skin era.
    Daca mai aveti ceva interesant sau folositor despre aceasta imagine va rog sa postati in acest topic.

Standard RSP member abadon's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Nabilosat

La mine nu am observat sa se blocheze vreodata.......in rest este ok

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

merg de doua luni pe aceasta imagine si absolut nici o problema. dupa ce m-am acomodat cu ea, am uitat de gemini. se pare ca mi-a prins foarte bine acest lucru.
    e incomparabil mai buna decat gemini (parerea mea), diseqcul functioneaza perfect.
    in blue panel aveti update keys, nu-l folositi, va da totul peste cap. rescrie in cwshare si s-ar putea sa va treziti cu imaginea blocata

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Am pus GboxCenter la upload http://sateliti.org/upload/index.php...files/Plugins& .Il puneti cu DCC si dati atribut 755 fisierului .so.Nici mie nu imi merge cel instalat de pe serverul lor.

Standard RSP member abadon's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Merci Zmeura.....chiar merge .....chiar acum am testat

Standard RSP member armandino's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

zmeura ce deschizi pe mgcamd? merge TPSurile fara freeze ?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut !

Stie cineva de ce nu vrea sa mearga pluginul Gbox Suite ?
    Am de scarcat de la serverul lor si tot nu vrea sa ruleze.

Mersi

Super Member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    E imaginea pe care o folosesc acum si mi se pare destul de buna,cu toate ca are cateva bug-uri si ciudatenii.Pentru subtitrari am pus la upload GSub 1.08 care trebuie doar transferat cu DCC si setat atribut unde e necesar,un plus fiind faptul ca subtitrarea ramane si in momentul in care se umbla la volum,spre deosebire de ce am testat pe GP 4.2.Intradevar se blocheaza peste noapte.In BP aveti CAM-urile,update de chei si unele setari.Pluginsurile le gasiti la Butonul galben,unde mai gasiti si sectiunea Addons cu instalari de diverse camuri de pe serverul lor.Tot undeva prin meniu am gasit o optiune de afisare permanenta a orei pe ecranul televizorului,aceasta fiind mica si pozitionata intr-un loc unde nu deranjeaza (asta cu skinul original).
    Am instalat Mgcamd 129a si pur si simplu nu deschidea nimic,dar cand m-am uitat cu DCC in var/bin acesta nu avea atribut 755.Dupa ce i-am dat eu acest atribut totul a intrat in normal.
    Am mai spus si in alt topic,vizionarea programelor pe calculator merge aproape perfect,fata de GP la care puteam sa vad ceva doar cu Tuxvision,dar si cu acela aparea decalaj intre imagine si sunet.
    Skinuri sunt destule,dar pana la urma am ramas tot la cel original.A fost unul care mi-a placut dar avea un bug: din cand in cand se intuneca OSD-ul.Imi pare rau ca nu mai tin minte ce skin era.
    Daca mai aveti ceva interesant sau folositor despre aceasta imagine va rog sa postati in acest topic.
    De unde se poate lua Gsub 1.08 (de pe upload nu se poate) si unde se introduce pentru a ramane memorate subtitrarile ?

Mentioned
    0 Post(s)

niste skinuri pentru nabilo gasiti aici
    http://sat-plus.com/showthread.php?t=13421

si cateva poze pe sarite

asta imi place cel mai mult: Black Aero Ptest Full Nabilo images

Last edited by Snow; 26-04-08 at 22:24.

Standard RSP member dyngo's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by snow View Post
    niste skinuri pentru nabilo gasiti aici
    http://sat-plus.com/showthread.php?t=13421
    asta imi place cel mai mult: Black Aero Ptest Full Nabilo images

Am instalat-o am setat si atributul 777 dar tot nu vrea sa i-mi arate cardurile si distanta... mai trebuie facuta vreo setare?
    Multumesc
    Respect

Mentioned
    0 Post(s)

l-am pus si eu, nici mie nu-mi arata. daca-i da cineva de cap sa strige tare

Standard RSP member maximuss's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dyngo View Post
    Am instalat-o am setat si atributul 777 dar tot nu vrea sa i-mi arate cardurile si distanta... mai trebuie facuta vreo setare?
    Multumesc

Nu are cum sa arate cardurile ptr ca lipseste in plugins fisierul ptest.Il iei din alt skin si il bagi in plugins fara sa setezi atribut.
    Postasem eu un skin dar nu stiu daca mai e valabil linkul.

Standard RSP member valeriu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by don Pedro View Post
    De unde se poate lua Gsub 1.08 (de pe upload nu se poate) si unde se introduce pentru a ramane memorate subtitrarile ?
    Mar interesa si pe mine de la upload nu se poate lua .

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Red face Re: Nabilosat

Salut,

Am un dm500s, am avut gp pe el. Mi-a crapat cam dupa 2 luni rau de tot. Vreau sa pun nabilosat, dar nu stiu de unde as putea sa iau absolut tot ce tre sa pun pe respectiva imagine.Daca ma poate ajuta cineva din suflet va rog cu un backup, cat se poate de complex a-s fi recunoscator.Sunt nou in bransa la dm-uri!!! Multumesc!!!

Mentioned
    0 Post(s)

In ce sens ti-a crapat rau de tot?

Page 1 of 2 12 LastLast