network/hwaddress=00:xx:xx:xx:xx:xx unde xx sunt restul de cifre
il gasesti spre sfarsit pe unde este si timezone
Spune-mi, te rog, un cuvant cheie dupa care sa caut Mac-ul in fisierul acela congif imens, fiindca nu gasesc nici o insiruire de caractere in acel fisier care sa semene cu un Mac.
Oricum, atat Dreamboxul, cat si prin telnet, cu ifconfig, imi arata Hwaddr 00:09:34....
Last edited by matrix; 07-05-08 at 22:22.
network/hwaddress=00:xx:xx:xx:xx:xx unde xx sunt restul de cifre
il gasesti spre sfarsit pe unde este si timezone
Last edited by dyngo; 07-05-08 at 22:23.
Respect
----------------
Respect
Sorry, am cautat dupa hwadr, dar nimic.
Am gasit doar rezultate ale cautarii dupa "network", si anume doar acestea:
network/connectionType
network/dosetup
network/samba
network/usedhcp
network/webifport
dish_network_epg
network/dns
network/gateway
network/ip
network/netmask.
Sigur trebuie sa fie in acest fisier?
Deci... var/tuxbox/config/enigma si gasesti fisierul config cu atribut 644
Asa arata la mine...
...
s:/elitedvb/language=ro_RO
s:/elitedvb/network/hwaddress=00:xx:xx:xx:xx:xx
s:/elitedvb/timezone=(GMT+02:00) Bucharest
...
PS
in telnet si mie i-mi arata mac-ul pe care l-am pus eu...
Respect
La mine arata asa:
....
s:/elitedvb/language=ro_RO
s:/elitedvb/timezone=(GMT+02:00) Bucharest
....
fara linia de la mijloc ..
Atentie, am folosit indrumarile de pe acest forum, dar softul l-am gasit undeva pe zshare, nu stiu daca e acelasi cu cel de pe acest forum, fiindca acela de pe acest forum nu puteam sa il downloadez. Eu am folosit un soft facut in Grecia, ceva cu numele Jtagdm500AIO... Vedeti si voi daca e acelasi. Am pus MAC nou in fisierele 2alps sau 3philps, in loc de 00:09:34:xx:xx:xx (editat cu notepad, inlocuind x-urile) si apoi am incarcat in receiver.
Last edited by matrix; 07-05-08 at 23:15.
M...da, interesant, am sterso si am restartat si vad ca s-a creat din nou...
Cu ce soft ai rescris boot-ul?
Cred ca o sa ii bag din nou Jtagul in "bot"....
PS
Acum sunt curios daca pe originale apare aceasta linie....
Last edited by dyngo; 07-05-08 at 23:23.
Respect
Softul si tutorialul e la postul meu anterior,
in attachament.
pe "NEMESIS" deschizi cu dcc 2.95 : /var/tuxbox/config/enigma si in dreptul fisierului "config" click dreapta si view si iti apare o lista numita sus ca titlu scrie "datei viewer > config" si te duci spre sfarsitul listei si la linia : 359 s:/elitedvb/network/hwaddress=xx:xx:xx:xx:xx......
da este acelas soft de pe link-ul care l-am dat si eu aici de descarcat (topicul 56) : http://sateliti.org/showthread.php?t=3262
Last edited by mario08; 07-05-08 at 23:23.
Pai Matrix a pus din nou Gemini,nu are Nemesis pe el.Oricum daca ai mac de original poti sta linistit,e testat de mine si alti useri care ne-am schimbat deja mac-ul cu unul original.Gemini 4.3.1 merge fara nici o problema si time-bomb e prezent pe receptor,dar nu mai actioneaza din cauza mac-ului.Probabil firmele se feresc sa puna mac "original" ca sa nu aiba probleme.Ei pun mac-ul care e trecut pe cutia sau eticheta receptorului si gata.
:
Pana in toamna cel putin va trebui sa va multumiti cu aceeasi imagine pe dreamurile ce au E1. Va postez mai jos ce spune franzjuve (nabilo sat team)
Nabilosat Team is doing a big hard work with Enigma2 images for moment
don't forget that in Nabilo image V8 and darkstar E1 , you get mores options and things ( addons,plugins, skins etc.. ) that we have for moment on image Enigma2
for update Nabilosat images Enigma1 maybe after summer... aniway no mores changes in cvs E1
![]()
Salut,
Am un dm500s, am avut gp pe el. Mi-a crapat cam dupa 2 luni rau de tot. Vreau sa pun nabilosat, dar nu stiu de unde as putea sa iau absolut tot ce tre sa pun pe respectiva imagine.Daca ma poate ajuta cineva din suflet va rog cu un backup, cat se poate de complex a-s fi recunoscator.Sunt nou in bransa la dm-uri!!! Multumesc!!!
In ce sens ti-a crapat rau de tot?