Traducere macar in engleza...pls.
Traducere macar in engleza...pls.
In mare,actiunea a fost pentru a inlatura clonele si nu pentru a afecta originalele,pe forum te vei putea inscrie doar daca vei avea discutii cu si despre originale,in viitorul nu prea indepartat la blue-panel vor avea acces doar originalele,ce se va intampla cu clonele nu se mentioneaza,orcum e de KK,
BOICOTATI IMAGINILE GEMINII!!
NU UTILIZATI GEMINII!!
pentru ce?
mie imi place si nu am probleme cu gemini
si daca va aparea 4.3.2 sigur o sa fac un update
am platit (pentru original)pentru a avea support din partea lor
Uite asa apare unu ce se da mare ca are original ... Asa e romanul ... fudul .
Te-ai bagat asa la misto sau nu ai citit despre ce e vorba ?
am si una am si alta, ok fiecare face cum vrea dar sa spui in gura mare boicotati si nu folositi gemini iti trebuie putere...pana acum ai folosit gemini,toti ati folosit gemini dar nu pentru ca se chiama genimi ci pentru ca stie ceva ce nu stie alte imagini si acum ca v-a dat cu sutul in cur nu va mai convine.
sunt la fel ca tine fudul ca doar suntem romani nu?
tu mai bine trimiteti clona la reparat si veziti de treaba
Eu unul mi-am cumparat intentionat O CLONA si daca se duce imi cumpar alta pt 90 de euro cumpar 2 la pret de un dm500 lumea evolueaza pe zii ce trece.
Spaniolule ai dreptate nu mai utilizati Gemini si va luati 2 clone la pretul de un original de ca nu mai stam toti in sufragerie sa ne uitam la teleu![]()
Ciocu mic....OK...
Nu vreau sa transform RSP in RDI2...
E prea curat aici inca...
Deci eu am luat clona ca asa am vrut...
Si am patit-o...
Am avut original...si mi l-au reparat schimband placa cu totul cu una clona...
Poti sa pui si imagini cu Britney Spears
nu ma intereseaza...
Nu dovedi ca esti oltean....
Fii roman intelept...
Libertatea de a alege apartine fiecaruia...
Nu voi plange daca va pica iar...voi fi pregatit...
Dar daca razboiul a inceput impotriva acelorasi produse care au alt MAC si unii le zic clone voi fi in linia intai sa aprind focul sperantei celor ce vor sa dea in judecata j'IHAD si DMM pentru terorism cibernetic....
Nu voi cumpara DM800-900-1000 sa fac P-ul mare la vo doi parvenitzi voi folosi cardul in HD-ul meu si voi vedea doar eu...
Asa ca stai calm...nu sufla in cu* lu stii tu cine...