Din pacate este edge led intr-adevar. Nu stiu de ce se stinge doar partea de sus din ecran.
Zilele acestea a mers tv-ul ok fara leduri stinse. Problema nu imi e clara deloc. E ciudat cum au inceput sa mearga ledurile acum cand s-a mai racorit afara. Am zis cand am timp voi incerca sa las desfacut capacul spate sa vad daca se supraincalzeste vreo piesa de pe placa de baza. Cand am desfacut mai demult masurasem cu un termometru infrarosu o temperatura ridicata pe un cip de pe placa de baza care sarea de 70 grade cu capacul tv-ului desfacut in timpul masuratorii. Ma gandesc ca sare de 80-90 grade cu capacul post si tv-ul montat pe perete.

Am crezut mult timp ca ori sursa este defecta, ori ledurile. Dar am luat de la un tv samsung d7000 ( frate cu al meu ) sursa buna si dupa 2-3 zile de functionare ok cu sursa aceea a intrat in bootloop. Foarte ciudat.

---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:09 ----------

Prietenul care m-a ajutat cu sursa lui va veni in urmatoarele saptamani cu placa lui de baza la mine. Voi folosi placa lui de baza + sursa lui iar la mine vor fi restul de componente. Vreau sa elimin sa vad de ce nu merge sursa lui la mine. Am ganduri ca pe placa de baza s-ar incalzi vreun cip.