hmm..ma uit pe aici..ma uit la tv...la A3 ma tavalesc pe jos....Romania TV acolo doar zambesc…..Realitatea TV..spune bine de jandarmi..restu si acolo sant interese dar o prefer,se exageareaza foarte mult cu diaspora acolo..in fine.....zambesc dar ma si enervez..deh psihicul meu nu mai e tanar![]()
deci...sant un fost jandarm..instruit la U.S.L.A ...si imi vine sa zambesc….voi aveti impresia ca acolo erau jandarmi?pfff cata amagire...jandarmi au fost pustani de pana al 25 de ani...slab instruiti…..ascultatori...si slab pregatiti psihic,de unde si excesu de zel al unora referitor la administrarea de bulane…
restu de jandarmi au fost cei lasati la vatra...dornici si cu nostalgie...lingaii de pe vremea securitati...iar restu erau lupi imbracati in scufita….
tot ce spune realitatea despre...coordonatorii echipelor ….semen...culoare hainelor….etc....ESTE ADEVARAT..
apropo am vazut doi asa zisi testoase….avea o burta in gura...vreo 120 de kile….rosii in fata de gaze si de greutatea misiuni..de abea rasuflauaia da testoase...e de ras rau de tot
cat despre organizarea lor...echipament din dotare...dispozitiv…..nu intru in detalii ca supar psd si oameni pasnici…
nu am chef sa intru in detalii si sa comentez….ma uit la o tragedie ce sa intamplat in Ialia…..mi se rupe de RO si de romanii de acolo...slabi...lasi...fricosi….
au reusit sa bage frica in voi…..a doua zi nu mai erau nici jumatate….iar in continuare se vede….un alt FAAAAAASS
un mic ex de cum ar trebui…...in fiecare zi 100.000 de oameni….PASNICI...timp de o luna de zile…..si va asigur ca ceva se va schimba…
protestele in RO sant ca nunta….3 zile….si booom gataaa...lucur pe care se bazeaza orice govern....e dovedit ...UNITATE ca in 89 nu va mai fi..NICIODATA...atunci toti romani erau egali in suferinta….acum….eheee….iar prostimea..naivitatea parca nu se mai sfarseste in RO..
in fine e doar un eveniment ce umple grila TV

Reply With Quote