-
Jandarmeria a gazat si batut poporul. Cine raspunde?
Mai lasati naibii politica ca suntem doar niste pioni. Niste marionete care isi dau cu parerea despre ceva ce nu inteleg, dar sunt convinse de justetea gandirii lor.
Hai sa recapitulam;
- Cine a venit prima data cu ideea de miting al diasporei? Cumva niste ongeuri? Crezi ca aia de afara alta treaba n-au decat sa vina sa piarda timpul in piata? S-au dus afara sa faca bani si nu sa joate tzintar.
- Unii au facut o cerere de autorizare a mitingului "diasporei"....si bineinteles nu au primit aprobare. Motive puerile sau solide....nu stiu. Cert e ca n-au vrut sa isi asume organizarea mitingului. hmmmm
- deja o anumita televiziune a inceput sa latre la luna si la stele
- apare si unu la granita - mue psd. Hop si televiziunea la granita. Simpla coincidenta.
- televiziunea se victimizeaza ca nu este lasata sa fie retransmisa pe teritoriul italiei - pai dati banu......aaaaa....sunteti in insolventa si nu aveti. dar nu se spune ca televiziunea se receptioneaza in toata europa cu o simpla farfurie si un receptor de 2 lei. Dar e bine sa te victimizezi. Creste ratingul; iei mai multi bani.
- vine si ziua mitingului - de dimineata transmisiuni de la aeroport - reporterul ne tot prosteste ca aterizeaza avion dupa avion plin cu romani dornici sa isi petreaca sfarsitul de saptamana pe plaja din fata guvernului
- seara sunt adusi" niste baieti pricepuri in luptele cu jandarmi. Gurile rele spun ca au fost adusi din "prazilia" ca pe astia din stefan cel mare (vajnici luptatori si veterani) ii recunoaste pana si jandarmul pifan cu 3 zile de instructie. Si fac ei ce stiu sa faca; se iau la hartza cu jandarmii. Nici aia nu raman mai prejos si folosesc pulanul din dotare fara discernamant ca ala nu gandeste. Doar loveste! Si-au dat cu gaze intre ei.... au uitat 2 colegi la o sarba/batuta/olteneasca cu protestatarii si chipurile la sfarsit nu le-a iesit inventarul la armament. Ca si faza de a 2a zi cu "colega" care nu va mai putea merge desi a plecat pe picioare din multime (scoasa dintre batausi de protestatari).
Si intreb si eu; cui foloseste cel mai bine reprimarea violenta a protestului; pesedeului sau opozitiei? Ce ar avea de castigat pesedeu si ce ar avea de castigat opozitia? Ati incercat sa va ganditi? Nu stiu cine i-a adus pe batausi; cica de fapt ar fi de la steaua. O fi o fumigena. Nu stiu. Da' ce pi7da masi cauta a 2a zi marele sef al peneleului in piata? El impotriva cui manifesta? Cumva locuieste in strainatate? Vineri de ce nu a fost? O fi stiut ceva? Protestatarii de buna credinta/ manipulati de ce nu au stiut?
Si sa presupunem ca pica guvernul; isi recunoaste incompetenta si demisioneaza. Normal ca tot pesedeul va propune un premier. Si sunt convins ca va gasi dragnea unul si mai prost decat dancila. Ar fi culmea sa o regrete lumea pe dancila. hahaha! Si daca ar fi alegeri anticipate cine credeti ca va castiga alegerile? Tot pesedeul. voi ii uitati pe aia multi. Care voteaza pentru pesede ca le-a marit pensia si basescu le-a taiat-o. Logic, nu? Si ei au drept de vot si sunt cetateni ai Romaniei.
P.S.: 2-4 august 2018. WACKEN OPEN AIR. Evenimentul a trecut neobservat pe aici; ca deh e mai importanta politica. Viata noastra e peste toate kkturile astea! Bucurati-va de muzica!
P.S.S.: - de petrica stie cineva ceva? A scapat?