Page 9 of 17 FirstFirst ... 5678910111213 ... LastLast
Results 121 to 135 of 245

Thread: Jandarmeria a gazat si batut poporul . Cine raspunde?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Iar o iei de la capat.
    Daca organizeaza SRI alegerile crezi ca va fi mai bine? Ti se pare tie normal ca centralizarea datelor de la alegeri sa fie controlata de servicii si sa nu poata nimeni sa-i verifice pentru ca e secret de stat? De cate ori au fost renumarate voturile la contestatii?
    Nu ti se pare normal ca cei care au castigat alegerile sa le organizeze pe urmatoarele dar ti s-a parut foarte ok sa fie organizate de un guvern care ajuns la guvernare doar pentru ca niste nefericiti au ars ca sobolanii intr-o discoteca. Gusetz e mai desteapta decat Veorica? Stagiarul la medicina pe care il propunea Ciolos la sanatate era mai bun? Chiar asa? Un stagiar ministru? nu va intrebati cum de propun toti doar loaze pe post de ministri?

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

Default Jandarmeria a gazat si batut poporul. Cine raspunde?

Ce treaba are ma SRI cu Hoții de la PSD care au bătut poporu, ii incurca la furat?

Ce furi tu de te incurca Sri ?
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

@aridan, tu citezi din ideologia antenei 3 sau sunt propriile idei ? Presedinte votat unanim, unicul lider..... a mai fost unul si a fost impuscat !!! Pe ce lume traiesti ? Ieri il aclamai pe Ceausescu iar astazi faci iarasi aceeasi greseala cu Dragnea ? Comunismul este odios bai nene, n-ai inteles ? Securitatea ceausista face exact acelasi lucru cu ce fac jandarmii si militienii azi. Un singur om conducea Romania, se numea Ceausescu. Acum se numeste Dragnea !!! Esti chior ?

www.sateliti.info felix73's Avatar
    Mentioned
    5 Post(s)

de ce zici ca este iohanis retardat.?
    ti a bagat pl in cur si nu ti a platit?
    sau asa ai auzit tu la tv?

da ne detalii ma,ca vad ca esti inebunit dupa ele.
    Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
    All Advice given Is for experimental and educational purpose only

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu m-ai inteles. Dragnea e o jigodie si pentru ca a fost ales aproape unanim. Mai citeste o data. Am zis ce spui tu dar cu alte cuvinte.

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Pai si atunci ce ai cu astia de-au iesit in strada ? Au iesit si ptr noi cei care am stat acasa. Tot asa si-n 89 a fost. Aia s-au jertfit ptr noi ! Chiar trebuie sa mai moara cativa ?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zildan View Post
    Ce treaba are ma SRI cu Hoții de la PSD care au bătut poporu, ii incurca la furat?

Ce furi tu de te incurca Sri ?
    Cum ce treaba are SRI? De cate ori vrei sa ti se spuna ca toti ministrii aveau nevoie de avizul SRI? De cate ori sa ti se spuna ca poti sa votezi ce vrei dar daca SRI nu isi da avizul ala nu ajunge ministru? Ti se pare normal ca SRI sa filtreze ce ai votat tu? Asa a fost la noi! Acum ce faci? Schimbi subiectul sau ma injuri?

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

In toata lumea se fac numiri numai cu avizul serviciilor !!! Iar te intreb pe ce lume traiesti ?

Mentioned
    116 Post(s)

@psdistul de serviciu
    Nu degeaba a ajuns lumea la disperare, năparcile psdiste sunt peste tot.
    Tu ești cel mai bun exemplu.
    Oameni plătiți sa slujească mafia hoților care se bate cu pumnul in piept ca a caștigat partida la scor prin neprezentarea echipei adverse.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    Pai si atunci ce ai cu astia de-au iesit in strada ? Au iesit si ptr noi cei care am stat acasa. Tot asa si-n 89 a fost. Aia s-au jertfit ptr noi ! Chiar trebuie sa mai moara cativa ?
    Eu nu inteleg cum pot astia care incalca legile mai rau ca ceilalti sa faca o tara mai buna. Mi-e scarba de Dragnea dar mi-e mai scarba de SRi! Nu am deloc incredewre in cei pe care ii votez dar am si mai putin in cei pe care nu ii votez! Ce a fost bun in guvernul Ciolos care a fost pus dand foc la o discoteca? Asa vrei tu sa se schimbe guvernele? Cu morti?

Mentioned
    116 Post(s)

Psdistii trăiesc in alta Romanie, ei vor sa construiască tara hoților.
    Astăzi văd ca se amintește pe toate canalele lor de comunicare ca au caștigat alegerile.
    Asta ai primit de la echipa de coordonare?

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    In toata lumea se fac numiri numai cu avizul serviciilor !!! Iar te intreb pe ce lume traiesti ?
    Nu e adevarat. Am trait 12 ani in afara tarii si nu am auzit de aviz al serviciilor. Daca tu votezi ceva si serviciile sic ca nu, unde mai e suveranitatea poporului? Daca ei isi dau avizul, nu tot ei trebuie sa raspunda pentru cei pe care ii avizeaza? Use your mind!

---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 12:00 ----------

Cititi ultimele 3 postari ale lui zildan. Cam la asta se reduce democratia dupa parerea lor.

Mentioned
    116 Post(s)

Pai spune tu mai bine, de ce o duci așa bine, ai pensie specială, lucrezi la stat sau ai firma care primește contracte ?

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

@aridan, esti prea infestat ! Infestat de o televiziune. Sari de la Dragnea la Ciolos si de acolo la Iohanis.... cine sa te mai inteleaga. Ai trait nu stiu cati ani afara ? Ei bine, i-ai trait degeaba. Este parerea mea si sunt liber sa mi-o exprim. Traim si vedem cine va avea dreptate. Nu vad o continuare a unui dialog cu tine pentru ca tu nu combati. Tu doar esti un mic transmitator al antenelor. Crede-ma si schimba postul. Te vei simti in primul rand mai liber !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@zildan Si a fost cu Ciolos mai bine? Daca vine iar Ciolos va fi bine? Daca vor guverna mereu serviciile secrete va fi bine? Tu chiar crezi ca aia au cheltuit atatia bani cu manipularile pentru manifestatiile din 10 august pentru binele tau? Ia spune, nu cumva reducerea la sume derizorii a redeventelor pentru gaze e in interesul tau? Nu-i asa ca te deranjeaza cand statul incaseaza redevente?
    In loc sa insulti tot timpul judeca si ce spun ceilalti! Noi suntem mereu manipulati si singura noastra sansa e sa ascultam cat mai multe opinii si sa incercam sa ne dam seama unde ar fi adevarul. Pentru cei de rand, ca noi, e foarte normal sa fii pacalit pentru ca asta vor toti! nu merge cu turma fara sa analizezi ce vezi. Crezi ca eu nu as vrea sa existe un partid fara hoti? Dorinta mea nu face ca un partid de hoti sa devina cinstit! Trebuie sa ai curajul sa privesti adevarul in fata si sa actionezi ca atare! Cea mai mare greseala e sa nu ai dubii niciodata!

Page 9 of 17 FirstFirst ... 5678910111213 ... LastLast