Page 8 of 17 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast
Results 106 to 120 of 245

Thread: Jandarmeria a gazat si batut poporul . Cine raspunde?

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    116 Post(s)

Ce nu au inteles ei e ca s-a sfarsit epoca minciunii !!!!
    Partidul stat da la lume, ei au oameni foarte bine pregatiti, asa spun, dar cel mai bun exemplu e Veorica Vasilica!
    Asta e partidul stat, acum delireaza ca face autostrazi )
    Uita ca vine reantregirea pensiilor !
    Pomeni, multe multe pomeni si multa UE!
    Marinerul se pare ca a intrat la apa? a auzit cineva ceva de el?

---------- Post added at 23:23 ---------- Previous post was at 22:41 ----------

Eu inca nu am aflat cine e muistul sau muista care a dat ordin de gazare incepand cu ora 17?

---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:23 ----------

Daca aveti prieteni in media sau institutiile statului, rugatii sa identifice oamenii in tricouri albe care au salvat jandarmerita.
    De la cei care au salvat femeia nevinovata, ei vor afla sirul evenimentelor.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

www.sateliti.info felix73's Avatar
    Mentioned
    5 Post(s)

nu stii sau glumesti..
    speranța cliseru asta a dat ordin.
    este sora de cruce cu firea..asa ca fapt divers.

Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
    All Advice given Is for experimental and educational purpose only

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Nu stiu de ce, dar de la o vreme (1-2 ani) s-au inmultit masinile cu numar de TR. Zilnic vad 7-8 masini, iar vreo 2 parcheaza chiar langa masina mea. Or fi "refugiati" sau or fi transferati in interes de serviciu?

Mentioned
    116 Post(s)

Sobolanu spera ca facand diversiune scapa de raspundere.
    Vinovatii represiunii trebuie sa plateasca !

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Cand te duci la manifestatie neautorizata iti asumi riscul si nu te duci la mami sa plangi ca te-a batut nenea. Asa e in toata lumea. La alea merge cine e dispus sa si-o ia pe cocoasa daca nu face ce spune politia/jandarmeria. Uite cateva exemple din alte tari. Stii cine si-a dat demisia acolo?
    https://www.youtube.com/watch?v=bboekY4P6u4
    https://www.youtube.com/watch?v=CiL5Uq79S38

Standard RSP member
    Mentioned
    15 Post(s)

Filmele tale demonstreaza exact contrariul ! Vezi tu in filmarile astea jandarmi provocatori ? Vezi tu in imaginile astea jandarmi civili infiltrati printre manifestanti ? La infruntarea directa ai vazut tu jandarmii aia din filmele tale ca au scuturi, sprayuri, pulane sau altceva ? Zdentele noastre sunt cu tpeu de golan. Doar in grup sunt cei mai tari. Doar cu sprayuri si grenade ! Niste zdrente cu caracter marsav, niste lasi !

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Aridan , nu ti-ai facut temele ca lumea
    Mitingul din 10 august A FOST AUTORIZAT DE PRIMARIA BUCURESTIULUI , citeste stiriile de cu o zi/doua inainte
    Mai grav este ca condamnatul a vrut din nou sa forteze OUG-ul care il face imaculat , ieri dupa amiaza
    Numai ca marioneta feminina ia raspuns NEGATIV din nou , asa cum si pinochio inca sta in cumpana vis-a-vis de demiterea lui Iohanis
    In schimb a bagat-o la deruta , sa nu se prinda multimea de scopul real al lui , chestia cu atentatul la viata lui din aprilie anul trecut
    Oare el mai realizeaza ca tot ce face i-se intorc automat in potriva lui
    Este gandirea unui om incoltit si care numai are nici o scapare si astfel incep reactiile necontrolate/ilogice
    Cat despre miting , au ei grija sa musamalizeze ca si in alte dati totul , ca sa iasa ei bine

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Organizatorii mitingului s-au retras cu cateva zile inainte invocand motive puerile. Organizatorul nu a mai vrut sa-si asume responsabilitatea organizarii lui si nu a semnat protocolul cu primaria. Din ce stiu eu la manifestatiile neautorizate nu e voie cu politica si la 23.00 trebuie sa se termine.
    Acum daca voi preferati jandarmi in garda si care iti trimit o directa cand te apropii de ei... Pe acolo e placerea lor sa te invioreze cu gaze si gloante de cauciuc iar tunurile cu apa nu sunt o gluma proasta ca la noi, alea te arunca 5 metri in spate si nu stii cum sa scapi din calea lor.

Mentioned
    116 Post(s)

Esti in pericol sa pierzi pensia speciala?

In alta ordine de idei, Veorica se numea Rodica in tinerete, un articon interesant despre Rodica, e si ea om pana la urma.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Naspa situatia,
    Individa asta a fost conțărancă cu mine
    Vai de capul nostru!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zildan View Post
    Esti in pericol sa pierzi pensia speciala?

In alta ordine de idei, Veorica se numea Rodica in tinerete, un articon interesant despre Rodica, e si ea om pana la urma.
    De fiecare data cand nu mai ai argumente sau ti se demonstreaza ca te inseli, incepi sa dai cu presupusul, incerci sau chiar jignesti, schimbi subiectul, etc. Cele mai multe pensii speciale le au cei care v-au manipulat sa iesiti in strada. Ti se pare normal ca serviciile sa nu fi stiut nimic despre violentele care au fost? Daca au stiut (ca au stiut) de ce nu au informat jandarmeria? Organizatorul a stiut si nu a mai vrut sa-si asume organizarea. De unde au stiut organizatorii si s-au retras? De ce nu te deranjeaza ca SRi nu a informat pe nimeni (asta fiind rolul lor)?
    E normal sa nu-ti placa Dragnea, cui ar putea sa-i placa un presedinte de partid ales in unanimitate. Dar e normal sa-ti placa un retardat ca presedinte? E normal sa nu vezi chiar nimic din toate abuzurile facute de DNA? E normal sa semnezi liste ale unui partid care vrea "fara penali" dar cand li se deschide un dosar fac ca ceilalti si spun ca e dosar politic? Cu ce sunt mai buni USR? Ieri au spus si ei, ca ceilalti, ca DNA face dosare la comanda politica. Daca vor fara penali, de ce nu isi dau demisia?
    E normal sa-l vrei pe Dragnea plecat dar daca cei care vor sa-i ia locul incalca legea si mai mult, crezi ca ne va fi mai bine? Eu nu cred.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Aridan , citeste ce am scris in topicul #82 si sunt sigur ca si tu ai fi facut la fel in aceasi situatie
    Daca vrei sa vezi doar varful aisbergului , asta e prb ta , dar asta nu inseamna ca e si adevat doar ce se vede/aude
    Trebuie sa tii seama si de anumite evenimente/situatii care sau precedat inainte de 10 august , ca sa poti sa iti faci o imagine de asamblu la ce sa intamplat cu adevarat

Mentioned
    116 Post(s)

Default Jandarmeria a gazat si batut poporul. Cine raspunde?

Secretul fericirii in guvernarea PSD nu l-am aflat incă ?
    Aștept sa il impărtășești cu noi, astia care dam multă multă UE membrilor si iubitorilor PSD.
    In piata s-au dus aia de nu pun botu la propaganda jegoasa, a hoților care iși fac legi, si au strigat UE PSD .
    Cred ca e clar pentru toată lumea ca e o mare deosebire intre mafioții din Italia si cei din romania, italienii nu au partid cu majoritatea in parlament sa dea legi.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zildan View Post
    Secretul fericirii in guvernarea PSD nu l-am aflat incă ?
    Aștept sa il impărtășești cu noi, astia care dam multă multă UE membrilor si iubitorilor PSD.
    Asta e confirmare a ce am zis eu: cand nu-ti convine treci la injurii. Voi nu va dati seama ca asa ii ajutati pe indecisi sa treaca de cealalta parte a baricadei? Cei care injura ca tine ii dau psd-ului 60% din voturi! Oamnii se intreaba ce poate sa iasa de la cineva care doar jigneste? Si merg si voteaza impotriva.
    @Mario08: Ai in totalitate dreptate in ce priveste faptul ca nu strada face schimbarile. Nu sunt de acord cu prima parte. Cine opreste DNA-ul sa salte si trimitas in judecata ultrasii? Ri dica ei ministri si deputati si nu pot sa salte ultrasi? Sau nu sunt ultrasi? Ofiterii acoperiti nu pot fi arestati, prin lege. Acum intelegi?

Mentioned
    116 Post(s)

Default Jandarmeria a gazat si batut poporul. Cine raspunde?

PSD-ul da cu fumigene, cum a dat in piata.
    S-au bătut cu copii si femei, cu pensionari.
    Ce primesti tu de ești așa mare iubitor de PSD, ce avantaje ai?

Alegeri libere nu cred ca mai au loc dacă PSD ul nu pleacă urgent de la guvernare sau nu se dezbina in parlament. .

Page 8 of 17 FirstFirst ... 456789101112 ... LastLast