Thanks Thanks:  12
Likes Likes:  21
Dislikes Dislikes:  0
Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 75

Thread: Discuții și suport Amiko A5

  1. #46
    Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2007
    Posts
    360
    Mentioned
    9 Post(s)
    Rep Power
    46

    Default

    Am eu DM 920 ...are 2 sloturi CI + 2 tunere pt satelit,un tuner pentru cablu...e suuuuper scula.

  2. #47
    Standard RSP member omul24's Avatar
    Join Date
    04 Nov 2012
    Location
    sighetu marmatiei
    Posts
    83
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    25

    Default

    Dar ai și ci de la rds și funcționează, ca așa pare din imagine ca ai avea ceva modul ci in el!?

  3. #48
    Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2007
    Posts
    360
    Mentioned
    9 Post(s)
    Rep Power
    46

    Default

    Da am Cam+cartela de la RDS deci are 2 sloturi CI si un slot cartela fara CI.

  4. #49
    Standard RSP member omul24's Avatar
    Join Date
    04 Nov 2012
    Location
    sighetu marmatiei
    Posts
    83
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    25

    Default

    Dacă poți te rog sa ne faci și noua un print scrin cu un post codat de la rds din cam!

  5. #50
    Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2007
    Posts
    360
    Mentioned
    9 Post(s)
    Rep Power
    46

    Default

    Last edited by val; 11-02-19 at 20:01. Reason: Pct-ul 12 din regulament

  6. #51
    Member Visitor
    Join Date
    10 Feb 2019
    Location
    Bucharest
    Posts
    9
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Mersi mult pentru informații. Doar pentru digi 4k, ceea ce vreau eu, e cam scump. Am sa mai întreb pe forum ce variante mai am. Am citit pe alt forum de vu+zero 4k ca ar merge cu cam ul digi, dar o sa întreb și aici pe forum la secțiunea dedicata receptoarelor vu+

  7. #52
    Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2007
    Posts
    360
    Mentioned
    9 Post(s)
    Rep Power
    46

    Default

    Vu+zero 4K nu are tuner pentru cablu sa pui camul sa vezi Digi 4k.
    Last edited by val; 12-02-19 at 20:29.

  8. #53
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,921
    Mentioned
    15 Post(s)
    Rep Power
    84

    Default

    Vu+ zero 4k are slot de CI și cartelă și în mod normal are tuner dvb-s2X , dar poate avea și tuner dvb-c /T2
    Cel puțin așa scrie Aici
    Deci dacă comanzi trebuie să specifici acest lucru
    In mod normal are un singur tuner

    Uite cineva pe forum a postat despre alt receptor combo în care merge să pui CAM de la Digi pentru 4k
    https://www.sateliti.info/showthread...l=1#post267594
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  9. #54
    Member Visitor
    Join Date
    21 Feb 2019
    Location
    vulcan
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Va salut si bine v-am gasit! Am cumparat de curand un reciever amiko a5, am un cablu de la upc si un mediabox cumparat de pe net cu card inclus. La scanare pe upc gaseste programele free si cele codate. Am bagat cardul din mediabox in amiko si am instalat oscam emu pe android. Dar....nu deschide nimic. Mai trebuie instalat si altceva? Multumesc!

  10. #55
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,495
    Mentioned
    23 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    E "imperecheat" cu receptorul tau acel card.
    Nu mai incerca.
    Concurenta are mai multe canale FREE si unele codate merg cu aparatul tau.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  11. #56
    Member Visitor
    Join Date
    21 Feb 2019
    Location
    vulcan
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Dar fără card se poate face ceva cu oscam..? am și o parabolica cu motor, pe hotbird se prind canale românești pe digi sau... alte firme. Și acolo trebuie card.? Sunt începător.,incerc sa învăț cum se folosește partea de oscam.... și alte programele.

  12. #57
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,921
    Mentioned
    15 Post(s)
    Rep Power
    84

    Default

    Dacă ai abonament la cablu RCS ( Digi ) poți vedea , dar tu ai specificat că ai abonament de cablu de la UPC.
    Pentru satelit îți trebuie configurat oscamul că să deschidă ceva.
    Mai exact trebuie să pui o linie de sharing care să deschidă programe codate , cu ajutorul internetului.
    Adică prin acea linie te conectezi la un server care are carduri oficiale și acestea sunt aharuite și cu tine și astfel vezi lumină pe tv-ul tău
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

  13. #58
    Member Visitor
    Join Date
    21 Feb 2019
    Location
    vulcan
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Sa inteleg ca trebuie cardu ala pe upc, se gaseste de cumparat cardul respectiv? sau necesita abonament separat? o sa iau recieverul de la casa si il aduc la apartament aici am abonament digi ca sa il pot incerca de dragul de a vedea ca nu am muncit 2 saptamani degeaba urmarind si invatand de pe la voi. La casa am si parabolica, poate ma invatati ce sa prind si cum cu ea. Multumesc mult!

  14. #59
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,495
    Mentioned
    23 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default Discuții și suport Amiko A5

    Quote Originally Posted by clau13 View Post
    Sa inteleg ca trebuie cardu ala pe upc, se gaseste de cumparat cardul respectiv? sau necesita abonament separat?
    Nu te mai agita cu UPC, nu ai ce sa-i faci tu.
    Ți-am scris mai sus ca nu merge cardul decât in aparatul dat de ei, la fel e și la RDS doar ca acolo mai sunt portițe, evident cât se fac ei ca nu văd.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  15. #60
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,921
    Mentioned
    15 Post(s)
    Rep Power
    84

    Default Discuții și suport Amiko A5

    Am ametit. Nu se mai înțelege nimic.
    Prima dată ai menționat de cablu/card UPC,
    Acum spui că ai abonament Digi.
    Spune clar ce vrei să vezi?
    pe Digi cablu se pot face doar câteva setări și bine înțeles să ai și receptorul potrivit. Mă gândesc că dacă ai postat aici la A5 ai acest receptor. Mai sunt și alte receptoare la care se pot face configurări.
    Pe cablu UPC nu se poate vedea , deoarece cardul lor e împerecheat cu receptorul lor .

    Pentru lumină pe satelit e mai complicat.
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •