Thanks Thanks:  10
Likes Likes:  18
Dislikes Dislikes:  0
Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 46 to 53 of 53

Thread: Discuții și suport Amiko A5

  1. #46
    Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2007
    Posts
    308
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    Am eu DM 920 ...are 2 sloturi CI + 2 tunere pt satelit,un tuner pentru cablu...e suuuuper scula.

  2. #47
    Standard RSP member omul24's Avatar
    Join Date
    04 Nov 2012
    Location
    sighetu marmatiei
    Posts
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    23

    Default

    Dar ai și ci de la rds și funcționează, ca așa pare din imagine ca ai avea ceva modul ci in el!?

  3. #48
    Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2007
    Posts
    308
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    Da am Cam+cartela de la RDS deci are 2 sloturi CI si un slot cartela fara CI.

  4. #49
    Standard RSP member omul24's Avatar
    Join Date
    04 Nov 2012
    Location
    sighetu marmatiei
    Posts
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    23

    Default

    Dacă poți te rog sa ne faci și noua un print scrin cu un post codat de la rds din cam!

  5. #50
    Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2007
    Posts
    308
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    Last edited by val; 11-02-19 at 21:01. Reason: Pct-ul 12 din regulament

  6. #51
    Member Visitor
    Join Date
    10 Feb 2019
    Location
    Bucharest
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Mersi mult pentru informații. Doar pentru digi 4k, ceea ce vreau eu, e cam scump. Am sa mai întreb pe forum ce variante mai am. Am citit pe alt forum de vu+zero 4k ca ar merge cu cam ul digi, dar o sa întreb și aici pe forum la secțiunea dedicata receptoarelor vu+

  7. #52
    Standard RSP member gelu_dh's Avatar
    Join Date
    16 Sep 2007
    Posts
    308
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    Vu+zero 4K nu are tuner pentru cablu sa pui camul sa vezi Digi 4k.
    Last edited by val; 12-02-19 at 21:29.

  8. #53
    RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Join Date
    16 Aug 2007
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,717
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    81

    Default

    Vu+ zero 4k are slot de CI și cartelă și în mod normal are tuner dvb-s2X , dar poate avea și tuner dvb-c /T2
    Cel puțin așa scrie Aici
    Deci dacă comanzi trebuie să specifici acest lucru
    In mod normal are un singur tuner

    Uite cineva pe forum a postat despre alt receptor combo în care merge să pui CAM de la Digi pentru 4k
    https://www.sateliti.info/showthread...l=1#post267594
    LA TOTI N'I GREU
    "SGU Stargate Universe"

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •