Thanks Thanks:  12
Likes Likes:  21
Dislikes Dislikes:  0
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66

Thread: Discuții și suport Amiko A5

  1. #31
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    480
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    27 sateliti si numai 1667 canale ? Imposibil !!!

  2. #32
    Standard RSP member
    Join Date
    10 Nov 2009
    Posts
    118
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    35

    Default

    Quote Originally Posted by Synnan View Post
    Alta problema este cu cardul focus,odata introdus se extrage foarte greu,ce metoda folositi sa scoateti mai usor cardul din receptor?
    Eu am A4 ,aceeas carcasa cu A5,pentru scoaterea cardului este un locas sub carcasa ,unde e cartela ,odata nu am reusit nicidecum sa scot cartela,am folosit un ac,am inpins acul usor in cartela in locasul de sub carcasa,am pins in afara si a iesit.

  3. #33
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    480
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    @Synnan PASHA pune intrebari aiurea. Citesc pe alt topic ca nu are A4, nu are A5 ci asteapta A6....abia dupa ce va citi comentariile celor care-si vor cumpara A6. De acum incolo raspund numai proprietarilor de A4,A5, A6.

  4. #34
    Member Visitor
    Join Date
    22 Feb 2016
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Oameni buni, Amiko A5.. Android... Instalare aplicații, toate bune și frumoase, DAR.. cum se dezinstaleaza aplicațiile instalate de mine? Am pus mouse pe usb, nu-i deloc intuitiv. Marcata aplicația pe dreapta nu-mi oferă opțiunea de dezinstalare CI Meniul anterior. O fi el android, dar nu se compara cu un smartphone în facilități. Manual de folosire (utilizare) ioc. Aplicațiile le înșiră el acolo, se lansează, dar.. ATÂT. În apli atie cu click dreapta revine la meniu, o închide. Cum procedez pt dezinstalare?

  5. #35
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,307
    Mentioned
    17 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Apeși tasta meniu de pe telecomanda .
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  6. #36
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    480
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    Apesi tasta meniu....fiind pozitionat pe ce vrei sa dezinstalezi.

  7. #37
    Member Beginner
    Join Date
    30 Dec 2018
    Location
    Romania
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    2

    Default

    Buna dimineata,
    Iki poate spune cineva cum pot sa accesez A5-ul cand nu sunt acasa si vreau sa vad un program TV pe internet ?

  8. #38
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,307
    Mentioned
    17 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Citeste topicurile A5, vei descoperi cel putin 2 metode.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  9. #39
    Member Beginner
    Join Date
    30 Dec 2018
    Location
    Romania
    Posts
    21
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    2

    Default

    Salut zildan, nu gasesc numic in forumul asta.
    Poate imi dai o directie.
    Multumesc

  10. #40
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,868
    Mentioned
    3 Post(s)
    Rep Power
    55

    Default

    @Technoguy --- ce vrei tu nu-i chiar asa de banal ! in primul
    rand pentru ca A5 nu face transcoding ! adica nu reduce
    rezolutia si prin asta debitul de informatie video ! merge
    perfect in LAN dar nu prea bine in WAN ... asta daca
    folosesti Enigma2 ... cu Android este o alta poveste merge
    doar de pe dispozitive iOS sau Win cu browserul Safari ...

  11. #41
    Member Visitor
    Join Date
    10 Feb 2019
    Location
    Bucharest
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Salut, sunt posesorul unui Amiko A5, cumpărat pentru un videoproiector 4k, pe care il folosesc în rețeaua gigi cablu. S a făcut lumina peste tot mai puțin pe digi 4k. Care sunt posibilitățile de a viziona acest program pe receptor?
    Din ce am citit se poate folosi un card gigi cablu în receptor cu condiția extragerii RSA și BK keys. Am trei carduri de la ei doua sunt cu cam, iar unul mai vechi cu decodor Humax. Probabil ca cei de la Gigi nu oferă un decodor 4k, nu am întrebat, și as vrea sa vad formula 1 la videoproiector daca tot plătesc abonament.
    Multumesc.

  12. #42
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    480
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    Prin A5 posibilitatea este zero ! Printr-un alt receptor 4K ce are slot CI se poate.

  13. #43
    Member Visitor
    Join Date
    10 Feb 2019
    Location
    Bucharest
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Mersi de răspuns, ai vreo recomandare pentru receptor?
    Last edited by val; 11-02-19 at 18:04. Reason: Pct-ul 12 din regulament

  14. #44
    Standard RSP member omul24's Avatar
    Join Date
    04 Nov 2012
    Location
    sighetu marmatiei
    Posts
    82
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    24

    Default

    In dreambox 920 cred ca merge!

  15. #45
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    480
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    44

    Default

    Nu recomand ptr ca nu am un astfel de receptor. Asteapta raspunsul cuiva care are astfel incat sa nu arunci banii pe fereastra.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •