Thanks Thanks:  12
Likes Likes:  21
Dislikes Dislikes:  0
Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 61 to 75 of 75

Thread: Discuții și suport Amiko A5

  1. #61
    Member Visitor
    Join Date
    21 Feb 2019
    Location
    vulcan
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Pai am doua locatii, o casa si un apartament. La casa am upc cablu si o parabolica cu un motor, la apartament digi. Recieverul e un amiko a5 pe care am instalat oscam emu, dar nu a functionat nimic pe upc. Acum la apartament am incercat pe digi si e ok functioneaza oscam face lumina. Dar ma interesa pe upc si pe satelit cum il pot face sa functioneze. Un coleg a spus ca pe upc nu am sanse, pe satelit? daca ma duc pe hotbird este o posibilitate sa se faca lumina pe ceva?

  2. #62
    www.sateliti.info felix73's Avatar
    Join Date
    17 Jul 2008
    Location
    In Tara
    Posts
    5,552
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    83

    Default

    daca ai oscam inseamna ca ai oscam.server.
    pune de aici 10,15 bucati o data..de proba asa..sa vezi daca esti gata ..

    https://testious.com/free-cccam-servers/2019-02-23/

    asta iti trebuie tie o linie de la cineva.si sa fii conectat la internet cum ti a spus horatyu ..
    si ai lumina.dar nu pa upc cablu.



    era mai simplu mgcamd sau cccam ca le puneai mai usor.
    da lasa ca i mai bine asa..sa te inveti.oricum o sa stai cu oscam.



    in oscam le pui asa..
    linie C
    .............
    [reader]
    label = big
    enable = 1
    protocol = cccam
    device = 94.130.220.50,51006
    user = bigbow10261
    password = 482376
    inactivitytimeout = 1
    reconnecttimeout = 30
    group = 1
    fallback = 0
    cccversion = 2.1.3
    cccmaxhops = 1 # sau hop 2,3..
    lb_weight = 100
    ccckeepalive = 1
    cccreshare = 1

    linie newcamd
    ...........................
    [reader]
    label = radnicki
    enable = 1
    protocol = newcamd
    device = radnicki.no-ip.net,6007
    key = 0102030405060708091011121314
    user = boza
    password = boza
    inactivitytimeout = -1
    reconnecttimeout = 30
    connectoninit = 1
    caid = 093E # sau ce card/carduri o avea linia pa care o primesti..
    ident = 000000
    lb_weight = 100
    keepalive = 1
    group = 1
    fallback = 0
    ccchop = 1
    Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
    All Advice given Is for experimental and educational purpose only

  3. #63
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    504
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    46

    Default

    1.0.12 ! Actualizare in android.

  4. #64
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,914
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    57

    Default

    PurE2 pluginuri video FNC


    Cu siguranta le-ati remarcat ! unele sunt preinstalate ... altele le puteti
    descarca de pe serverul de addonuri sectiunea "extensions" ... ele sunt
    creatia lui @pcd (plugin) si @delfi (skin) ... ca orice plugin din acesta
    categorie ele au o viata ... efemera ! traiesc atat cat traieste si serverul !!!
    dar deocamdata merg foarte bine ! toate au posibilitatea de a atasa
    subtitrari in limba romana ! atat automat, fiind declarate ca optiune de
    settings, cat si manual apasand butonul ROSU dupa pornirea filmului !


    Azi va prezint in ... "avanpremiera" ... pluginul Yify FNC !!!
    este un plugin mai special ...


    - functioneaza de pe servere de tip Torrent
    - necesita un spatiu decent pe SD card ... 8-16 Gb este suficient
    - necesita un SD card de buna viteza
    - necesita o conexiune internet decenta
    - poate aduce inclusiv filme in 4K ... pentru "premianti" !!!!


    Pluginul va apare curand pe serverul de addonuri sau odata cu
    viitoarea versiune a imaginii ... PurE2 Amiko A5 ! Pluginul nu
    merge decat pe imagini pentru chipset ARM si doar pe PurE2 !!!























    La inceput , pentru 2-3 minute pluginul aduce prima parte din film , implicit
    8% din el , dar daca conexiunea este prea lenta puteti schimba din settings
    acest procent la 15-20% , dupa care ataseaza automat subtitrarea si va cere
    acceptul pentru Play !


    Calitatea imaginii 1080p este excelenta ! cel putin pe un TV cu ecran de
    dimensiuni medii , pana in 50" ! poate un pic sufera in culoare ! iar pentru
    filmele in 4K , cele testate de mine aveau cam 14-15GB , culoarea este in
    mod evident mai buna !

  5. #65
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,491
    Mentioned
    23 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    yify .... face de vreo 7 ani cele mai optime filme h264, inaintea lor AXXO facea cele mai optime divx-uri.
    Secretul la yify e ca orice torrent de la ai era surse la orice ora !
    Sunt cei mai bunii pe h264.


    LE:
    Iar au aparut cuvinte banate?
    Uite aici am incercat sa scriu ceva pasnic si au aparut doar stele.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  6. #66
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,914
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    57

    Default

    Mai este ceva ... ceea ce vedeam acum 2-3 ani in epoca de glorie a lui KodiLite
    era de o calitate medie spre mediocra ! acum pare ca lucrurile s-au schimbat
    vizibil in bine ! ce-i drept eu ma uit foarte rar pe Kodi ... asa ca nu sunt o autoritate !

  7. #67
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    504
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    46

    Default

    New firmware Android ! 1.0.13. Interfata meniu noua+ ceva mici interventii.

  8. #68
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,914
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    57

    Default



    Mie interfata asta nu-mi place ! este una din cele "standard" , banala si fara personalitate !
    si mai este ceva , a disparut ... memory cleanerul !!!

  9. #69
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,491
    Mentioned
    23 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Ia vezi e cumva Market de android tv?
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  10. #70
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,914
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    57

    Default

    Cum sa verifica asta ?

  11. #71
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    504
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    46

    Default

    In meniul Home, la Sistem aveti un buton nou Download unde gasiti un Chanel List ptr a4 si a5. Nu faceci downloadul !!! Ia o eroare si nu va mai puteti incarca lista de canale....nici cu factory reset/ Incerc sa trec pe versiunea anterioara. O mare labareala fac chinezii fara colaborare ptr teste.

    ---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

    Revenirea la imaginea anterioara se face....cu aceeasi eroare ! Incerc cu image recovery.

  12. #72
    Member Visitor
    Join Date
    30 Jun 2019
    Location
    romania
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Buna seara. Sant pe calea a achizitiona un receptor 4K. Am tot citit pe aici si pe satelite suport discutiile despre amiko a5 si noul receptor amiko viper 4k. La atatea comentarii atat pro sau contra nu ma pot hotara care e mai ok.
    Doresc o parere sau un sfat. Pe partea amiko a5 dupa comentarii sant foarte dezamagit iar pe partea amiko viper 4K vad ca sant foarte putine comentarii. Intrebare,se merita un produs din gama amiko? Rog si alte recomandari de receptoare actuale 4K.

  13. #73
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    504
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    46

    Default

    Din Home a disparut si ''lista de fisiere''. Cum instalezi oscam sau alt .apk ?

  14. #74
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,914
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    57

    Default

    Este in tabul aplicatii !
    Relativ la eroarea de import a listei de canale aflate in Cloud ...
    este o problema de RAM a receptorului tau ! la mine a mers bine !!!!
    Dupa care am importat din nou lista mea de canale de pe stick !
    si totul a decurs fara greseala ...

  15. #75
    Standard RSP member
    Join Date
    09 Feb 2008
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    504
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    46

    Default

    Da, este in aplicatii. Cu lista de canale e ciudat. Am reusit sa incarc o lista veche...de anul trecut. Vad ca nu suporta listele date jos din el, din E2 si reincarcate in android. Varza !

Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •