Intra in scurt si cu firele scoase din pozitioner. Voi incerca mai tarziu sa ma mai uit pe schema . Din pacate daca va fi nevoie de dezlipire acel circuit m-am blocat. N-am cu ce dezlipi. Am doar un pistol de lipit.
---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:38 ----------
Cel albastru de langa mufa de alimentarea care vine de la transformator cred ca este un varistor pentru protectie (eclator ). O voi testa si pe aceea desi daca ar fi fost acesta defect nu ar fi mers in nicio directie. Vad in schimb tot albastru o piesa pe care nu o recunosc langa un circuit pe care scrie 3.58G.... Nu stiu ce piesa este ( condensator/bobina/rezistor...etc ). Am marit poza pe acea piesa.
Diodele D7 , D8 ( de langa iesirea spre motor dupa relee ) le-am scos din circuit si merge si fara ele. Sunt pentru protectie. Nu influenteaza acelea .Mai este o dioda D3 pe care nu am verificat-o. Aceea se afla langa cei 2 condensatori electrolitici pe care i-am schimbat fiind umflati. Poate a dat si in ea. Am masurat-o in circuit datile trecute si avea 1 intr-un sens si o valoare 600 si ceva in sens invers deci parea ok.
---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 18:53 ----------
Piesa care se incinge cel mai mult la apasari repetate pe buton de mutare pozitie este regulatorul de tensiune LM7812.

Reply With Quote