Eu am 4.2 si inca merge!
Niciodata nu am pus 4.3.0 sau 4.3.1 pentru ca am considerat ca nu aduc nimic in plus!
Eu am 4.2 si inca merge!
Niciodata nu am pus 4.3.0 sau 4.3.1 pentru ca am considerat ca nu aduc nimic in plus!
Fac experimente! Daca cade.. cade!
Pana acum vad ca doar boxurile ce au avut 4.3.1 instalat au murit!![]()
Eu tocmai am instalat NabiloDM500-V08-MAXVAR(multumiri lui Alex-@spaniolul) sa fiu sigur ca nu am probleme...
Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim
Spanny,,,
Voi zice o chestie..off
dar legata de subiect indirect...
De ce te lasii umilit de un MUC,un abject...care a facut maraton cu mine la sters posturi sau replici care nu-i dadeau pace?
Ieri m-am luptat cu el peste 14 ore si azi vo 10...
m-am oprit ca nu cumva sa crape dreq ceva in el de oftica...sau sa ajunga la 30000....
Eu macar am recunoscut ca asa sunt si indiferent ce vor face altii, aciditatea se va simti...
dar si replici cu adevarat la subiect au fost propriu rase din lasitate si incapacitatea de a accepta si alte opinii...
E o problema grava ce se intampa ...si vreo 2 ranjesc pe aici de placere...
Clone sau nu...TREBUIAU sa fie lasate in pace ca nu au acelasi statut precum conserva gege sau booam sau scai al carui proprietar nu esti ci doar utilizator pe perioada abonamentului...
Unde ei taia macaroana cand nu respecti regula...
DMM nu e distribuitor unic al reciverelor sat..are o politica dar asta a fost GENOCID..
Eu unu sincer am vorbit cu avocatul meu si m-am gandit sa depun reclamatie la politia italiana si carabinieri pentru incalcarea privacy-ului de catre terti...
dar si la politia germana,tara din care s-a efectuat atacul....
Violare de privacy....
Plus protectiei consumatorului...
voi invoca carta europeana a drepturilor omului dar si legile privacy-ului..
Voi cere daune morale de 1€ din partea GP si DMM dar voi pune la dispozitie autoritatilor cele 1200 de screenshoturi facute pe diverse site-uri din europa care se plang de acest lucru...
Clona sau nu fiecarea avea drept de utilizare pana la proba contrarie....deci pana cand DMM+GP ar fi dat un comunicat oficial prin care ar fi cerut renuntarea la a folosi produsele lor altfel trebuind sa suportam regulile!!!
Dar ei au gresit....a fost o Hirosima sau un Pearl Harbour al DM-urilor care nu au un anumit numar de serie...
PS:
Si sa nu cred ca asta e o conditie sa postezi acolo sa accepti mojicia sifilitica din partea gandacului...
Nu vreau sa cred ca ti-au ridicat bann-ul doar cu conditia sa accepti sa fii calcat in picioare de catre limbric.....![]()
nu trebuie pus pe nabilo scriptul