Salut,
Am obtinut de curand un DM920 UHD si incerc sa gasesc toate canalele funzorului (1802, 1880) la care am abonament.
Inainte am avut un EVO7 de la OptiBox si totul functiona bine, dar s-a defectat si l-am inlocuit cu receiver-ul de mai sus.

Am instalat Dream Elite 6.0, am actualizat fisierul satellites.xml (obtinut de pe satallites-xml.org), apoi OSCam pentru ARM7. Citeste card-ul fara probleme, insa nu reusesc sa gasesc toate canalele din grila.

Spre exemplu, pe lyngsat.com, imi spune ca pe 12687H voi gasi cateva posturi, acest transponder este in fisierul meu satellites.xml, dar la scanare (satellite, blind sau transponder) nu imi gaseste nimic. Aveti idee de ce?

Apoi as mai avea o intrebare: un receiver, atunci cand scaneaza un satelit, grupeaza canalele pe Services, Services FTA, Providers si New. Nu inteleg cum se face aceasta grupare a serviciilor pe furnizori, daca se face doar pe baza informatiilor obtinute la scanare sau are undeva memorate informatii legate de canale si provideri.

P.S. As fi preferat imaginea originala, insa nu am reusit sa instalez OSCam pentru procesor ARM7 decat pentru imaginea Dream Elite 6.0

Multumesc.