Felix chestia cu caramida nu eu am inceput-o , ci altcineva.......eu doar am scris ca ma apuca rasul cand am citit vis-a-vis de caramida pe ....... mutantul lui
Oricum sunt diferente mari intre ce am scris eu si misto-ul de ''2 lei'' a lui....
Dingo , sincer nu ma mai mira nici un fel de logica din RO fiindca........traim in RO si asta spune tot
Cat despre ''valurile'' facute acestei firme stai linistit ca in prezent sunt linistite , sa fi vazut ''valuri ucigatoare'' acum 12/14 ani
Totusi ma surprinde la tine ca dai un sac de bani ca apoi sa il pui la ''pastrare'' , e pacat fiindca in timp leul se devalorizeaza si o sa trezesti ca daca vrei sa il vinzi poate o sa mai iei pe el ''o suta de lei pt seminte''
Da fiecare face cum crede de cuviinta cu banii/receptoarele lui
Idea este ca atata timp cat inca mai are suport software destul de bun comparativ cu alte branduri si chiar daca nu se va mai fabrica suportul va exista in continuare
Cred ca sunt 15 de cand am cumparat clona de DM 500S , foarte in voga atunci , fiindca aparuse si un ''razboi al clonelor'' adevarat ( nu film ) si inca exista suport pt E1
- Oare cate branduri/modele de receptoare se pot lauda ca dupa 10 ani pot oferi suport software si in prezent pt modelele lor ?
Stiu ca vor ''sari'' ca arsi unii pe aici , dar asta este o realitate si nu o teorie

Reply With Quote