Results 1 to 15 of 315

Thread: Dream Box 920 UHD

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Gelu , daca ai fi citit cu atentie ce am scris eu anterior , exact la asta m-am referit si anume la suprasolicitarea alimentatorului original
    Rezolvarea fiind inlocuirea alimentatorului original cu unul la aceasi tensiune , dar avand amperaj mai mare
    Se pare ca si acest lucru ar fi determinat fabricantul sa nu echipeze receptorul decat cu conectorul dedicat unui ventilator de racire , fara ventilatorul propiu-zis
    Costul unui ventilator cu manopera instalari mecanice si un alimentator mai potent in mod sigur ar fi dus la un pret si mai mare decat este in prezent
    Asa , ventilatorul , manopera montari lui mecanic si un alimentator mai potent intra in sarcina posesorului
    Cu toate ca v-am mai scris , chiar si la temperaturi de 70 de grade , personal nu am intampinat prb , dar nici nu il folosesc 24/24 si 7/7

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by mario08 View Post
    nici nu il folosesc 24/24 si 7/7
    Pai la cat a costat e normal sa il folosesti doar 1-2 ore pe zi. In rest sta pe masuta din fata tv-ului 4k cu mileu si peste de sticla pe el.

Oare cat ar fi costat fabricantul sa ii adauge un cooler si inca 2A la sursa? La 350 de euro ar fi costat inca 5-10 euro? Offff!

Standard RSP member
    Mentioned
    22 Post(s)

Nu prea esti bun de comerciant...
    Daca isi ia lumea receiver cum spui tu, dupa 1000 de produse nu mai vinde nimic... ca cine e ala sa schimbe un receiver bun?
    Asa, fara cooler, se mai restarteaza, etc. si o parte din aia care au cumparat, mai schimba...