-
Sincer , eu unul nu va inteleg pe cei care il cumpara ca apoi sa se planga de diferite nimicuri
Daca nu va place X sau Y sau mai stiu eu ce , atunci de ce nu v-ati cumparat Mutant sau Octagon
Cred ca o astfel de mentalitate numai la romani poate exista - Sa cumperi ceva scump ca apoi sa il ponegresti
Eu cel putin asa cum am mai scris anterior am fost nevoit sa il cumpar din cauza ca sunt ab la doi operatori care folosesc CI+ si am intrebat si pe acest forum daca exista receptoare la care sa pot folosi cele 2 CI+
Cum raspunsul a fost negativ.......am fost nevoit sa il cumpar si acum nu stau sa ii caut nod in papura cum fac unii dintre noi
Sincer.......unii dintre voi chiar ma uimiti cu ce mentalitate aveti , fara suparare , nu am nimic cu nimeni
Dar daca voua vi-se pare normal sa iti cumperi ceva scump ca apoi sa il ponegresti , mie unul nu mi-se pare normal
SI hai sa incheiem discutia cu mistourile si ponegririle la acest model daca vreti sa aveti ''liniste''
-
A-m do-ua cam-uri.....A-m do-ua cam-uri......A-m do-ua cam-uri......A-m do-ua cam-uri.
Domnu martin/lup/mario/weather/xyzcv - nu foloseste nimeni de pe aici cam de la "portocala" si gigi. Asa ca nimeni de aici n-a putut sa iti spuna daca merge sau nu in vreun receptor. Nu te mai umfla in pene ca puti a prostie. Ala cu Audi Aseiz a fost mic copil pe langa tine. Mai era unu pe forum care de mandru ce era cu receptorul lui si l-a agatat de gat si se plimba in jurul turnului Eiffel. Nu fi penibil. De fapt tu nu iti dai seama. Poate doar moderatorii sa iti mai taie macaroana din cand in cand.
---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 08:22 ----------
Meam luat ferari
-
Eu am o singura intrebare pt cei care se plang atata de acest receptor :
- Cine va pus sa va cumpara-ti DM 920 UHD ?
De ce nu v-ati cumparat Mutant , Octagon sau mai stiu eu ce alta ''ieftineala''
Atata timp cat te-ai hotarat asupra unei firme/receptor inseamna ca ai fost constient de aspectele bune/rele ale respectivului model
Daca NU iti convine , in loc sa te plangi atata , vinde-l si i-ati ICE TEA si mai discutam apoi si de........
Receptorul merge foarte bine si la 70 de grade si nu ma plang ca altii pe forumuri ca vezi doamne........
Am decis sa ajut si pe altii posesori ai acestui model si sa ii informez ca exista si metoda de racire ''oficiala'' , fara a face diferite intervenitii neavenite , mai ales de novici , cum am citit/vazut dincolo
-