Results 1 to 15 of 315

Thread: Dream Box 920 UHD

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

@gelu_dh si nu numai

Cum urci o imagine pe forum, in cazul tau ecranul oscam:
    1. Apesti CTRL + ALT+ Shift + PrintScreen (si ai copiat fereastra curenta)
    2. Mergi in topic, deschizi post nou si apesi pe butonul de sub fereastra (Add image to post)
    3. Apesi Ctrl +V si astepti sa se uploadeze imaginea.

Spor
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Mario sper că tu nu fumezi ceva cu efecte secundare halucinogene că aşa pari in ultimul timp.
    Eu îţi spun că de mic am fost învăţat că dacă mai mulţi inşi îmi spun că sunt beat mă duc să mă culc sau macar mă întreb dacă este aşa şi pot să mă pişc sau să îmi dau o palmă să văd cum o simt.
    Tu repeţi obsesiv că cine ştie ce inginerie este să foloseşti 2 CAM-uri concomitent, dar eu şi mulţi îţi pot spune că poţi vedea/deschide foarte bine mai mulţi operatori prin alte metode: cartele , cititoarele de cartelă pe usb sau chiar sharing şi astea nu costă cât dm920.
    Un alt aspect pe care refuzi să îl accepţi este că un receptor trebuie să se mişte bine, să nu se blocheze şi să aibă multe alte aplicaţii şi suport, ceea ce mutantul şi octagon 8008 sau zegmaH7au la un preţ de 3 ori mai mic.
    De câte ori mai spui de cele 2 CAM-uri concomitent o să îţi spun şi eu că tot concomitent şi independent poţi vedea in 3(trei) camere şi la 3 tv-uri diferite, dacă cumperi 3 receptoare mutant , la aceiaşi bani cu dm920 al tău.
    Deci lasă faza că este nu ştiu ce lucru nemai întâlnit şi nemaipomenit şi neauzit este să ai 2 CAM-uri deodată, că tu nu poţi să mulţumeşti toată familia dacă soţia vrea să vadă telenovela, copilul un meci de fotbal şi tu vrei un film preferat la banii care ii dai pe dm920 , dar la aceiaşi bani gestionaţi altfel poţi.
    Vezi din comentariul meu că sunt şi alte aspecte ,care stau in picioare foarte bine şi pe care tu nu le iei in considerare.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Fereste-ma doamne de prieteni , ca de dusmani stiu eu sa ma feresc - adevarata zicala e