-
Michael si Zappa , nu are rost sa discutati contradictoriu , fiind astfel de discutii au fost si acum 10 ani si vor mai fi si peste 20 de ani - DM versus X firma/model receptor
Sincer , m-am razgandit in ultimul moment de la un Octagon SF4008 la ultimul model de DM , nu din cauza ca e ultimul model
Ci in sfarsit nemtilor au scos ceva bun/practic din cauza situatie intalnite la ei ( probabil in ultimul timp ) intre doua mari dth-uri - SKY si HD+
Aceste doua dth-uri , stiti bine ca sunt surse de venit destul de mari si cum sa ''piarda'' nemtii/cei de la DM ''cireasa de pe tort''
In ultimi ani de cand numai ''domina'' acest domeniu , sunt convins ca nu prea le-a suras situatia si atunci ca o ''revenire''......
Amandoua folosesc cam-uri CI+ si de acea acest model de receptor l-au ''echipat'' cu doua locasuri de cam-uri si unul de cartela
Pt noi s-ar traduce :
1 - CI+ de la rcs dvb-c si am vazut pe alt forum ca functioneaza , parca pe un DM 900 si daca functioneaza pe penultimul model , nu vad de ce nu ar functiona si pe asta
Din pacate numai sunt ab al rcs-ul la dvb-c din varii motive
2 - CI+ de la portocala si care l-am testat practic , cititi threadul de la inceput
In plus pe langa cele doua cam-uri CI+ am inteles din ce se lauda ei pe site-ul lor , ca ar functiona si cu un emmu fara a crea prb
E care firma/model de receptor 4K mai poate/stie asa ceva ?
Nu vreau sa il laud , insa ma stiti bine ( cei mai vechi de pe acest forum ) ca va tot intrebam ce receptor combo poate functiona cu cam- CI+ de la rcs dvb-c ( cand eram ab la dvb-c )
In ultimul timp va intrebam de un receptor 4K combo care poate functiona practic cu CI+ de la portocala
Personal nu tin asa mult la firma , fiindca mai toate receptoarele 4K aparute au in prezent un suport destul de bun si asta si datorita ca DM-ul numai detine suprematia cum o detinea inainte ( prieteni stiu de ce )
Pana la urma pt mine a contat care receptor 4K combo e mai versatil in privinta CI+ si nu numai , in rest........ noi sa fim sanatosi