Results 1 to 15 of 315

Thread: Dream Box 920 UHD

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Pai cine nu are in casa un router wireless astazi ?
    Eu am un Asus RT-AC56U dual band si sa fie din cauza lui , m-as mira
    Din cand in cand mai conectez wifi LG-ul G3 , insa asta se conecteaza pe banda de 5Ghz si nu stiu daca afecteaza cumva telecomanda receptorului
    Mai ales ca este prin IR si nu wireless , asa cred eu cand am vazut la plug-in-uri parca , scria ceva de telecomanda IR instalata
    In fine , deocamdata ma las pagubas , le-am scris celor de la sat....si sa vedem luni ce si cum in continuare
    M-am ''linistit'' in privinta citirii/recunoasteri cam-ului portocalei , insa apar alte probleme la nicio luna de folosinta
    Pai pe clona/optibox-ul de DM 500S a ''suportat'' mult mai multe si inca e functionabil si in ziua de azi
    Chiar ar trebui sa ii reinstalez o imagine E1 la zi , ca de mult nu l-am mai bagat in priza si era functionabil
    La asta parca era cu cablu null-modem , mai ales ca nu am port serial la pc si stiu ca aveam un adaptor serial-usb , sa vad daca e compatibil cu win 10
    Asta ca sa imi fac de lucru/uit problemele cu noul receptor 4K - ''Ce la vie''

Standard RSP member
    Mentioned
    5 Post(s)

Schimba bateriile!!!! Asta se intampla la dm 920. Este echipat cu baterii aproape descarcate!!!!

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Pai ''parasuta'' ta e mult mai ''spatioasa'' decat ultimele generatii de DM
    Stii foarte bine ca acest lucru conteaza
    Mai ales cand ai doua tv tunere unul peste altul si un hdd/ssd peste cablaj
    Nu ca la ''parasuta'' , unde tv tunerele sunt unul langa altu si hdd/ssd-ul langa cablaj
    Scuze , dar am folosit termenul tau pt receptorul tau , nu eu ti-am denumit astfel receptorul
    Asta e , fiecare receptor are +/- de rigoare

In alta ordine de idei - Cum conectez/pot vedea prg tv de la receptor pe o consola xbox one x ?
    Ideal ar fi prin conexiunea HDMI OUT DM 920 UHD to HDMI IN Xbox One X
    Ma lovesc de codul/provider in uk , am codul postal , dar nu am provider - portocala
    Si orice alt provider din lista la codul postal de uk nu functioneaza
    Singura posibilitate de a vizualiza prg tv de la receptor pe consola este prin - My movie&tv - insa in acest caz e ceva legat de buffer
    Imi aprare din cand in cand peste imagine ''cerculetul'' de incarcare

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

stai lin..eu nu ma supar de parasuta mea....e parasuta ptr 90 la suta dintre useri romani...unii o spun pe fata altii o gandesc..in fine...

ai grija la HDMI OUT.....la rezolutie....am sa caut din nou sa vad cum e.....am dat o data despre o discutie despre acest subiect dar nu mai stiu pe unde

citesc mult atat despre DM si VU....de asta imi permit uneori anumite afiramtii...chiar daca unii spun sa nu vb despre ce a ce nu ai...nu e chiar asa

revin daca gasesc ceva util....deocamdata sant la lucru si conexiunea de wi fi ce am agatat o nu imi permite prea multa viteza
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K