Azi am montat si eu acest ventilator - Akasa Slimfan PWM 80mm (AK-FN076) - avand dimensiunea de 80x80x10.8mm dedicat HTPC-urilor si a costat 39 de lei , adica jumatate din pretul unui Noctua de 92mm despre care sa discutam anterior
Si bine inteles testul suprem - Digi 4K - dupa cum se poate observa din foto atasat temperatura dupa 40 de minute sa stabilizat la 59-60 de grade , de la peste 80 de grade fara nimic tot pe Digi 4K ( 82 de grade am avut la un moment dat )
A fost putin de lucru la el , fiindca mufa lui era prea inalta si a trebuit sa ii reajustez inaltimea si in plus sa ii tai un ghidaj din cele doua
Mufa fiind cu 4 pini , avand functia de PWM dar pt conectori 4 pini PWM de pe pl de baza de la pc-uri
Mufa dedicata de pe receptor are ''limba'' mai lata fata de cea a conectorului PWM de la pl de baza
Insa asa cum sa mai scris pe aici cred ca acum e prb cu softul/add-on-ul in cauza fiindca nu imi indica turatia
Mentionez ca nu am instalat nici un add-on pt aceasta situatie si totul fiind in imaginea Merlin 4 care o folosesc in prezent
Si in minutul 72.xx a meciului temperatura se mentine la 59 -60 de grade cu capacul pus
![]()

Reply With Quote