Page 2 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 16 to 30 of 315

Thread: Dream Box 920 UHD

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Si cum o poza = 1000 de cuvinte , aveti mai jos ''rezultatul'' testelor facute in timpul liber

PS : CI+ 2.1 Manager si Auto Pin se pot descarca de pe imaginea Dream Elite 6.0 , apasand butonul albastru - addon-uri si la sistem ( parca ) le gasiti pe amandoua
    Apasati galben pt detalii la fiecare addon in parte si apoi verde pt install si dupa instalarea celor doua addon-uri un restart la receptor
    Munca cea mai ''grea'' este sa ''assigned'' fiecare prg tv in parte ( vezi foto cu serviciile assigned ) pt providerul - Globecast
    Nu am incercat sa ''assigned'' doar providerul - Globecast - asta ca sa fie munca mai ''usoara''
    r

Last edited by konstantine; 05-01-19 at 23:43.

Standard RSP member vicu432's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Deci este posibil sa functioneze cam-ul de la portocala si pe Octagon SF4008 4K UHD.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

In MENIU la sectiunea indicata nu exista facilitatea de MULTIBOOT
    In schimb am instalat add-on-ul BA v12.70 aparut luna asta ( 06.04.2018 ) , care se gasea la add-on-urile imaginii
    Am schimbat ssd-ul cu vechiul stick Cruzeir de 4Gb pe care instalam BA-ul pe vremea Kathrerin-ului
    Mai departe.........
    La Kathrein imi aduc aminte ca trebuia sa instalez si un prg BA pe pc si cu care puteam instala diferitele imaginii E2 pe stick-ul de mai sus
    Acum la DM...... nu stiu ce pasi mai trebuie urmati
    Stii un How To mai departe cu pasi care ar trebui urmati ?

Prin DCC in fisierul ''media'' imi apar 5 subfisiere , toate cu 755 :

1 - BA
    2 - CruzerPart1 - e stick-ul d 4Gb
    3 - Hdd
    4 - Net
    5 - USB

A - in nici un meniu din imagine nu imi apare ceva legat de BA

B - am copiat o imagine in subfisierul BA , in speranta ca la un restart , va recunoaste/sesiza imaginea in cauza si imi cere sa o instalez - Nimic insa

Astept pareri/raspunsuri/sfaturi de la cei care stiu si folosesc BA-ul
    Last edited by mario08; 13-04-18 at 17:24.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

si toata nebunia asta pe ditamai brandu si receptoru de o gramada de bani???.....asta ca sa te necajesc ...glumesc..

openmultiboot nu il ai la addons uri sa l incerci???
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Fiecare e liber sa dea cat vrea si pe ce vrea , depinde ce il intereseaza la acel ''ceva''
    Nu cred ca exista vreun ''mercurial'' pt receptoare in general
    Cat despre Mutant...... au mai fost si alte firme/modele de receptoare pe val , insa timpul si-a spus cuvantul
    Si Kathrein-ul la vremea lui in unele privinte sau a raportului pret/suport era superior dm-ului 800
    A trebuit chinezi sa scoata o clona de dm 800 cu ventilator ca apoi dm-ul sa ii ''copieze''
    Si asta ca sa elimine blocajele din cauza incalzirii excesive , dar asta e viata cu bune si rele
    NICI UN RECEPTOR DIN PREZENT NU ESTE BEST OF , fiecare avand minusuri si plusuri
    Acum depinde de fiecare dintre noi , ce il intereseaza mai mult si cat vrea sa investeasca
    D-ne fereste sa fim CU TOTII LA FEL , fiindca viata nu ar mai fi colorata ,ci doar ALBA sau NEAGRA

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Va rog frumos , hai sa numai discutam offtopic si mai ales cu atac la persoana
    Pe acest forum ne uneste pasiunea pt acest domeniu si nu caracterul fiecaruia
    Hai sa discutam/ajutam/scriem on-topic , astfel ajutam pe mai multi si nu numai pe mine
    Asa am invatat si eu de pe celalalt forum , rsp-ul nu exista cand eu luam ''primele lectii'' din acest domeniu
    Cu bune/rele ale lui KB am supravietuit cu toti si e pacat ca in loc sa ne ajutam , ne atacam intre noi
    Cu toti avem ''toane'' si ar fi bine ca celalalt sau ceilalti sa ignore mesajele scrie la ....... , roata se poate intoarce oricand

Revenind on-topic as dori sa stiu daca unul dintre voi detine un receptor cu E2 ( nu neaparat DM ) si o consola xbox ( one/one s/one x )
    Si daca a reusit si cum/how to sa conecteze/vizualizeze prg tv de la receptorul cu E2 printr-o conexiune HDMI - HDMI intre cele doua device-uri

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Acum am GP3........ si functioneaza , insa cand o sa am timp o sa incerc si cu alte imagini
    Insa unele imagini au cele doua add-ons- uri in imagine ca plug-uri , altele trebuie sa le instalezi manual

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Stai la slujba seara la Gadea?
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Asa sa nimerit/ asa e ordinea primelor 3/4 prg tv din lista de la Globecast

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

NU , BA-ul e singurul add-on legat de multiboot

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Acu vin si eu si te intreb, draga lupule; de ce naiba tii sa instalezi zeci de imagini? Nu te mai complica inutil. Eu mai degraba as instala zeci de sateliti si o singura imagine. Stai si dai reboot in loc sa te bucuri de receptor? Doar pe dm7020 am avut asa ceva. Dar si atunci mai mult din curiozitate, ca tot o imagine foloseam. Da' mai aveam vreo 5 instalate. Testeaza toate imaginile aparute si ramai la una care-ti place. Ce atatea floricele? Receptorul sigur nu face cartofi prajiti. In rest, e un receptor superb. Nu are comparatie cu amiko, vu sau alte receptoare.

---------- Post added at 08:04 ---------- Previous post was at 07:45 ----------

Ai hdd instalat? Da o comapda df -h si posteaza rezultatul aici.

P.S. - nu sunt subfisiere! Nu exista asa ceva. Exista doar foldere sau directoare.

RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    ...... In rest, e un receptor superb. Nu are comparatie cu amiko, vu sau alte receptoare.
    @zapa de curiozitate : ai vu 4k si dm900 sau 920 ? vu are plus la absolut tot : imagini , calitate video , plugin-uri ...
    daca ai un VU 4K oricare dintre modele te astept la un schimb cu dm900 ( cu 920 e prea nou , nu de alta ) .

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Quote Originally Posted by michael86 View Post
    @zapa de curiozitate : ai vu 4k si dm900 sau 920 ? vu are plus la absolut tot : imagini , calitate video , plugin-uri ...
    daca ai un VU 4K oricare dintre modele te astept la un schimb cu dm900 ( cu 920 e prea nou , nu de alta ) .
    Dm900. Vu nu cumpar!

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Pt detinatori de DM900/920 UHD si folosesc carduri SD , ce firma/model/capacitate folositi ?
    Producatorul vad ca a dat o descrie foarte scurta - SD Card Reader - https://dreambox.de/en/dm920-ultrahd
    Insa cum formatul cardurilor SD este destul de vast - https://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital - as dori sa stiu ce trebuie cumparat si poate fi recunoscut/citit de receptor

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Pe asta il am eu - https://ro.hama.com/00114950/hama-ca...gbcls10-85mb-s. Probabil ar functiona si cu 256 gb, dar pretul e cam mare.

Lupule - mai bine zi cat de tare se incalzeste receptorul. In jur de 65-68 grd celsius aveam eu cand l-am luat. I-am montat un cooler si de atunci nu depaseste 48-49 de grade.

Page 2 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast