Quote Originally Posted by horatyu View Post
Fara suparare, asta crezi tu. Am instalat aplicații sat finder pe telefonul pe care il folosesc și spunea ca nu
sunt compatibile deși telefonul are gps si l-am folosit pană in Grecia și retur.( samsung galaxy core 2 și programul de gps era IGO )
Experiență in domeniul acesta in găsirea sateliților și reglarea antenelor am suficientă. Pot găsi și fără sat finder un satelit de exemplu dar vroiam să folosesc și o aplicație de telefon pt așa ceva.
Elevatie si azimut pot gasi pe net rapid sunt site-uri dedicate ,vroiam aplicatii speciale, banuiesc ca trebuie sa ai giroscop in principiu , dar se poate si compass(busola)

---------- Post added at 07:20 ---------- Previous post was at 06:17 ----------

uite am gasit pe net raspunsul =====> trebuie senzor de busola ( compass si GPS ) , dar banuiesc ca sunt si aplicatii care pe langa busola au nevoie si de giroscop

http://www.esys.com.pl/satfinder/?lang=en

Horatyu,eu folosesc 3 aplicatii mari si late,care functioneaza perfect pe modelul de telefon de mai sus pe care ti l-am recomandat,signal meter merge si pe enigma 1/2 conectare prin wireless si nu a dat gres niciodata semnalul prins cu el fiind identic cu cel de la receiver!