Thanks Thanks:  32
Likes Likes:  36
Dislikes Dislikes:  0
Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 31 to 45 of 85

Thread: KIII Pro Soft MOD

  1. #31
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,646
    Mentioned
    31 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Cu ajutorul lui @konstantine am reusit sa semnez corect aplicatia modificata.
    Ii multumesc pe aceasta cale.

    Aveti in atasament datele de descarcare.

    Inainte de instalare (inlocuirea aplicatiei) va recomand sa faceti backup la lista de canale si la keile din emu intern,evident si la keile si liniile din oscam

    Se extrage din arhiva fisierul th.dtv.apk, apoi se copiaza in /system/app/th.dtv/ dupa ce redenumim originalul de acolo in th.dtv.apk.ori.
    Pentru copiere va recomand RootBrowser sau RootExplorer.

    Code:
    1. Info semi-transparent
    2. Channel Info (2 apasari pe info) redimensionat
    3. Redimensionarea ferestrelor de selectie, vezi selectare satelit.
    4. Eliminarea "pozei" care apare pe ecran, si micsorarea fontului la timmerul de record.
    4. Adaugarea limbii romane la autoselectie (doar cu rom, daca aveti idei facem si o selectie alternativa)
    
    si multe de care nu imi aduc aminte
    Daca o instalati clasic din greseala trebuie sa o stergeti, dezinstalati si faceti ce am scris mai sus.
    Attached Files Attached Files
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  2. #32
    Member Visitor
    Join Date
    14 Sep 2008
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Am facut exact ca in postul de mai jos dar din pacate nu mai porneste aplicatia ,am sters fisierul nou am redenumit la loc fisierul vechi dar nici asa nu mai vrea sa porneasca. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat cum pot sa fac sa mearga din nou DTV ul ca sincer nu stiu ,trebuie reinstalata din nou aplicatia si daca da de unde poate fi descarcata aplicatia originala ?

  3. #33
    RSP Enigma Team & GM
    Join Date
    04 Feb 2007
    Posts
    387
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    50

    Default

    Merci !! #Zildan sa inteleg ca la un "clean data" practic se reinstaleaza acest th.dtv.apk ???
    Ma intereseaza o metoda de backup si a fisierelor de oscam(supercam) din telecomanda sau introducerea lor in apk .
    Daca nu reusiti sa redenumiti fisierul vechi dati comenzile urmatoare in consola:
    su
    mount -o remount,rw /system


    Multumesc !!!

    f11
    Last edited by f11; 27-02-18 at 19:46.

  4. #34
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,646
    Mentioned
    31 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Daca instalati aplicatia (prin metoda clasica de instalare din Android) nu mai functioneaza, nici aplicatia originala nu se poate instala.

    Daca totusi ati instalat din greseala, trebuie dezinstalata sau o stergeti cu director cu tot din /data/app/...th.dtv, dati restart si apoi refraceti in /system/app/th.dtv/th.dtv.apk manual si dati iar restart.

    Nu trebuie sa aveti 2 aplicatii cu extensia apk in directorul /system/th.dtv/
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  5. #35
    Member Visitor
    Join Date
    14 Sep 2008
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Am rezolvat ,problema a fost ca am incercat sa redenumesc direct din k3 si nu pornea aplicatia ,am redenumit din calculator cu fileZilla i am dat atribut 644 si a luat o

  6. #36
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,646
    Mentioned
    31 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Versiunea OTA, se poate instala cu TWRP, direct din OTA.
    Multumesc @konstantine
    Attached Files Attached Files
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  7. #37
    Member Addicted Member MihaiP's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2008
    Posts
    1,938
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    58

    Default

    Pasul urmator ... un script care :

    - sa dezinstaleze DTV original si sa instaleze DTV MOD
    - sa restaureze DTV MOD

    ... ce zici ? asa este frumos ! si artistic ...

  8. #38
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,646
    Mentioned
    31 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default KIII Pro Soft MOD

    E făcut deja, de la K1, mai trebuie puțin adaptat.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  9. #39
    Member Beginner
    Join Date
    13 Jan 2018
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    7

    Default

    Va salut,

    Am instalat si eu aplicatia ( Multumesc zildan ! ).
    Din pacate la mine nu a mers modificarea cu fileZilla am folosit
    root browser.
    Testam in continuare.
    O functionare a USALS pe West ar fi cireasa de pe tort
    Deocamdata am modificat din lista 2,2 grade est pe 0,1 grad E asa cum a procedat MihaiP pentru 0,8W.

    O zi buna

  10. #40
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,646
    Mentioned
    31 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Salveaza pozitia in HH (eventual cu alt aparat ) si setezi pe diseqc 1.2 doar satelitii de la vest.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  11. #41
    Member Beginner
    Join Date
    13 Jan 2018
    Posts
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    7

    Default

    Ok,
    O sa incerc cu Azbox-ul din dotare.
    Numai bine

  12. #42
    Member Beginner
    Join Date
    01 Mar 2018
    Posts
    24
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    7

    Default

    salutare, am vazut si eu apk-ul th_dtv modificat de @zildan si @konstantine, insa nu reusesc sa-l vizualizez sau dsscarc pt o proba; poate ma indruma cineva, mersi

    edit: m-am delogat, doar asa am vazut postarea cu link-ul, am dat pe el, m-am logat inapoi si am reusit in final sa-l descarc

  13. #43
    Standard RSP member
    Join Date
    31 Aug 2010
    Posts
    38
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    34

    Default

    Am inclus aplicația th dtv modificată de @zildan intr-un update ota pentru Android normal, unde locația este /system/app/th_dtv/th_dtv.apk
    inDTV.zip redenumește th_dtv.apk in th_dtv.apk.or și instalează apk-ul modificat
    http://wikisend.com/download/993528/inDTV.zip
    unDTV.zip șterge th_dtv.apk și redenumește th_dtv.apk.or in th_dtv.apk, revenind astfel la versiunea inițială.
    http://wikisend.com/download/921270/unDTV.zip
    Există posibilitatea de a modifica un buton pentru channel recall, revenirea la postul vizionat anterior?

  14. #44
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,646
    Mentioned
    31 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Am facut pentri K1 asta si merge foarte bine remapat pe tasta HOME, mai citeste pe forum.
    Daca ai chef de munca avem sectiune speciala de dezvoltare, nepublica.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  15. #45
    Standard RSP member
    Join Date
    31 Aug 2010
    Posts
    38
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    34

    Default

    Pe tasta mouse/cursor se poate? Tasta home o folosesc frecvent.

Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •