Thanks Thanks:  17
Likes Likes:  39
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 9 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 122

Thread: Oscam emu powervu

  1. #1
    Standard RSP member delsat's Avatar
    Join Date
    22 Jul 2007
    Location
    Crişana
    Posts
    154
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default Oscam emu powervu

    Am oscam 11392 emu cu emulatorele astea imi deschide afn-ul de pe 9e dar atit ,nimic de pe 4,8e si 0,8w...oare nu-i nime sa-mi dea un config mai bun....
    PHP Code:
    [reader]
    label                         oscam_emu
    protocol                      
    emu
    device                        
    Emulator
    services                      
    = !afn
    caid                          
    0D00&0F00,090F,0500,1801,0604,0648,0D98,0650,0D95,0E00,1FFF,2600
    detect                        
    cd
    ident                         
    0E00:000000,000002;0D00:000000,000004,000010,000014,000020,0000C0,000000,0000CC;0D02:000000,00008C,0000A0,0000A4,00000A;0500:030B00,023800,007400,007800
    group                         
    1
    emmcache                      
    1,5,31,1
    cccreshare                    
    1
    emu_auproviders               
    0E00:000000
    auprovid                      
    000E00
    [reader]
    label                         AFN
    description                   
    AFN-EMU
    protocol                      
    emu
    device                        
    Emulator
    services                      
    afn
    cacheex                       
    1
    cacheex_maxhop                
    1
    cacheex_allow_request         
    1
    caid                          
    0E00
    detect                        
    cd
    group                         
    1
    emmcache                      
    1,5,31,1
    emu_auproviders               
    0E00:000000
    auprovid                      
    000E00 
    dm 500 vu+zero 4k ş� şasă cai frumoşi...

  2. #2
    Standard RSP member piccolo08's Avatar
    Join Date
    02 Sep 2010
    Location
    Earth
    Posts
    420
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    35

    Default

    Config de habarnist. Nu știu ce cauți de 10 ani in forum daca nu ai fost in stare macar un configurare să faci.sau lucrezi și tu la P.A.E. ?
    DM 800se sim 2.10 , Ibox-cloud, raspberry pi si alte rahaturi

  3. #3
    Standard RSP member delsat's Avatar
    Join Date
    22 Jul 2007
    Location
    Crişana
    Posts
    154
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default

    Multam de raspuns,sa-ti deie dumnezo sanatace si un an nou ......
    dm 500 vu+zero 4k ş� şasă cai frumoşi...

  4. #4
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,392
    Mentioned
    18 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Nu iti deschide decat daca lasi in Softcam strict kei pentru canalele respective.
    Coincid sid-urile la multe canale si incearca sa le deschida aiurea.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

  5. #5
    Standard RSP member
    Join Date
    16 Feb 2009
    Posts
    104
    Mentioned
    10 Post(s)
    Rep Power
    38

    Default

    @delsat: e aproape bine ce faci, mai trebuie doar sa creezi un folder in oscam.services cu caidurile de pe 0,8w si 4,8 e pe care sa le pui cu ! in readerul AFN.
    Uite un exemplu:

    [reader]
    label = AFN
    description = AFN-EMU
    protocol = emu
    device = Emulator
    services = afn,!pvu1w
    cacheex = 1
    cacheex_maxhop = 1
    cacheex_allow_request = 1
    caid = 0E00
    detect = cd
    group = 5
    emmcache = 2,2,2,0
    emu_auproviders = 0E00:000000
    auprovid = 000E00

    iar in oscam.services:

    [pvu1w]
    caid = 0E00
    provid = 000000
    srvid = 09CA, 0A8D, 0A8E, C800, C850, 044C

  6. #6
    Standard RSP member delsat's Avatar
    Join Date
    22 Jul 2007
    Location
    Crişana
    Posts
    154
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default

    problema o fost in configu dvbapi,la extended_cw_api o fost pus 1.....amu mere si cu configu de habarnist....
    in rest...numa`bine!
    PHP Code:
    [dvbapi]
    enabled 1
    au 
    1
    pmt_mode 
    0
    delayer 
    60
    read_sdt 
    2
    write_sdt_prov 
    1
    boxtype 
    dreambox
    extended_cw_api 
    2
    dm 500 vu+zero 4k ş� şasă cai frumoşi...

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Jun 2008
    Posts
    281
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    41

    Default

    Pe ce receptor ai pus configuratia asta ?

  8. #8
    Standard RSP member delsat's Avatar
    Join Date
    22 Jul 2007
    Location
    Crişana
    Posts
    154
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default

    Pe vu+zero cu imagine openpli 6.1...
    dm 500 vu+zero 4k ş� şasă cai frumoşi...

  9. #9
    Standard RSP member
    Join Date
    30 Dec 2008
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    38

    Default

    salut

    Am reusit sa fac emu sa mearga, e ok pe 1w si 5e, insa nu deschide Afn de pe 9E. Se pare ca n-am key (asa am inteles din log). Astea le deschideam din share dar as vrea sa mearga in emu.... Ceva ajutor cu key, va rog ?
    Softcamul e de pe sat-universe

    Code:
    2018/02/08 18:08:11 0D343C0B c   (dvbapi) Demuxer 0 trying to descramble PID 1 CAID 0E00 PROVID 000000 ECMPID 1771 ANY CHID PMTPID 13F5 VPID 0429
    2018/02/08 18:08:12 6B92E51C r      (emu) Key not found: P 006D 00
    2018/02/08 18:08:12 6B92E51C r      (emu) ECM failed: Key not found
    2018/02/08 18:08:12 6B92E51C r      (emu) Key not found: P 006D 00
    2018/02/08 18:08:12 6B92E51C r      (emu) ECM failed: Key not found

  10. #10
    Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,953
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    86

    Default

    nici nu va deschide...stai linistit

    daca in regim normal..iti arata ca emulatorul deschide acel program ai sanse....daca nu spune nimic....nu..
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

  11. #11
    Standard RSP member
    Join Date
    30 Dec 2008
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    38

    Default

    Sa ma las pagubas zici ?

    Hmm
    Face lumina pe 1w, 5e, si restul (srg,bulsat....) din emu (hop0) chiar si cu configu de "habarnist" al d-lui SaseCai, doar afn-urile nu merg decat din share.... la mine! Inteleg ca la el merg din emu, deci e f posibil sa fie din softcam....

    Mai sapam

    Code:
    [reader]
    label                         = emulator
    protocol                      = emu
    device                        = emulator
    caid                          = 090F,0500,1801,0604,2600,FFFF,0E00,4AE1,1010
    detect                        = cd
    ident                         = 090F:000000;0500:000000,023800,021110,007400,007800;1801:000000,007301,001101,002111;0604:000000;2600:000000;FFFF:000000;0E00:000000;4AE1:000011,000014,0000FE;1010:000000
    group                         = 1
    emmcache                      = 2,1,2,1
    emu_auproviders               = 0604:010200;0E00:000000;4AE1:000011,000014,0000FE;1010:000000
    
    
    [dvbapi]
    enabled                       = 1
    au                            = 1
    pmt_mode                      = 0
    request_mode                  = 1
    delayer                       = 60
    user                          = USERNAME
    read_sdt                      = 2
    write_sdt_prov                = 1
    extended_cw_api               = 1
    boxtype                       = dreambox

  12. #12
    Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,953
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    86

    Default

    pe thor nu pot testa..e circular...pe 9 nici macar nu indica ca ar deschide ceva...e ultimu softcam ...doar daca o fi vreunu minune

    in share nu am pe nimeni cu emulator pus la bataie...
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

  13. #13
    Standard RSP member
    Join Date
    25 Feb 2017
    Location
    Craiova
    Posts
    52
    Mentioned
    2 Post(s)
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by laleauaneagra View Post
    nici nu va deschide...stai linistit

    daca in regim normal..iti arata ca emulatorul deschide acel program ai sanse....daca nu spune nimic....nu..
    amiko viper combo arata ca deschide pvu...care ar fi sansele sa ai si lumina?

  14. #14
    Standard RSP member
    Join Date
    30 Dec 2008
    Posts
    66
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    38

    Default

    am bagat key dintr-un alt softcam, deschide afn ..... dar n-am imagine, am doar sunet. Ciudat
    Deci zic ca-i de la softcam.
    Cred ca am ratat ceva totusi.
    Pe 1w merge ireprosabil
    Vreo idee ??

    Eu mai sap.....

  15. #15
    Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Join Date
    01 Feb 2007
    Posts
    4,953
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    86

    Default

    sansele ar fi sa mi dai si mie keyle

    trebuie extras stream din webinfo....deschizi cu vlc...stream info....inlocuiesti portu 8001 cu 17999...ip receptorului cu 127.0.0.1..

    add iptv in dreamboxedit....selectat dvt ts...nume...url....services type=1....sid il gasesti in lista din dreambox la satelit canalul respectiv...in jos pui in ordinea asta..11....22....33..

    trimiti lista in rec...restart enigma...mergi acolo unde ai salvat streamu...ok....si ar trebui sa ai lumina....

    asta pe langa setarie din oscam ce sant expuse mai sus...

    asa faci cu fiecare program in parte...

    sper ca nu am omis ceva....dar sant lucruri vechi si stiute,nu i asa?
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Page 1 of 9 12345 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •