Quote Originally Posted by popamare View Post
afn merge si cu oscam fara patch cand e luat din share. Iar cand nu vor mai merge oscamurile probabil ca vom trece la iptv
normal...cand e luat din share chiar nu mai conteaza daca e emu...oscam simplu sau cu patch daca ai pe cineva care foloseste patch si da la reshare readeru de emu

---------- Post added at 14:31 ---------- Previous post was at 14:19 ----------

deci hai sa lamurim problema sa stie TOTI...

1.PowerVU functioneaza intern in oscamul tau...doar daca folositi oscam emu cu patch...ptr asa ceva...si softcam cu key valide
2.PowerVu nu functioneaza cu oscam emu fara patch indiferent ce setari ai avea...vei avea doar sonor si ecm info ca e decodat..
3.Daca doriti asa ca mine....sa nu folositi oscam patch din diferite motive...folositi ce am aratat mai sus...STREAM INTERN...folosindu va de oscam emu si key
4.PowerVU functioneaza din share fara sa ai oscam emu sau patch daca cineva din lista ta...are emulatorul in share..

CRED CA E CLAR ACUM....

am fost rautacios poate si aici si pe alte forumuri.....PTR CA ATUNCI CAND CINEVA ITI CERE UN AJUTOR...NIMENI NIMIC...si aici ma refer la persoanele ce stau si vizioneaza aceste programe bine mersi...dar sant indiferente sau pur si simplu lasa o postare.....cum baaaa uite ce merge....

nu am nevoie de nimic de la nimeni...am atata experienta si vointa de a studia incat MA DESCURC SINGUR...daca imi doresc ceva..dar poate de multe ori ai si vrei atunci in acel moment,am avut atatea intrebari referiotare la una alta....NIMIC....nici ca neagra,nici ca alba...in fine,oricum acest hobby nu mai e ce a fost

bucurati va de ele....ptr ca in curand vor dispare si astea...americanii nu stau cu un sistem de criptare in dude fiind considerat cel mai puternic sistem..mai ales ca vine vb de militari

PUNCT