Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 15

Thread: unicam si twincam-ajutor

  1. #1
    Standard RSP member
    Join Date
    26 Jan 2008
    Posts
    147
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default unicam si twincam-ajutor

    cine ma poate ajuta cu o explicatie ?
    la un unicam sau twincam gigablue cum se pot schimba anumite key din el am si programatorul pentru ele

  2. #2
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    303
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default

    Cu Unicam Loader 1.1 pui un fisier cu keys pe care ti-l dau eu pe mail ...
    RAPIDIST PUR SINGE

  3. #3
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Oct 2016
    Location
    Petrosani
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    9

    Default

    Salut! Cred ca am reusit sa blochez un twincam gigablue. Nu mai pot sa-l resoftez. S-a mai inamplat la cineva? Oare se mai poate resuscita? Orice sfat e bine venit! Multumesc!

  4. #4

    Join Date
    18 Apr 2008
    Location
    Sudul României
    Posts
    1,913
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Se poate resuscita. Am vazut soluția pe un forum nemțesc , cred ca pe digitaleliteboard.
    Citat din Cătălin Ștefan:
    "M-am săturat să-mping apa la deal"
    http://technomitclima.ro/

  5. #5
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    303
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default

    Quote Originally Posted by kiru View Post
    Salut! Cred ca am reusit sa blochez un twincam gigablue. Nu mai pot sa-l resoftez. S-a mai inamplat la cineva? Oare se mai poate resuscita? Orice sfat e bine venit! Multumesc!
    Cum s-a blocat?
    Da ceva detalii,te rog, e albastru sau verde?
    RAPIDIST PUR SINGE

  6. #6
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Oct 2016
    Location
    Petrosani
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    9

    Default

    Este albastru. Cred ca am pus un softcam gresit. Acum nu il mai vede nici tv-ul nici programatorul.

  7. #7
    Standard RSP member
    Join Date
    28 Dec 2009
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default giga twin blue

    am incercat sa pun un softcam.key si acuma nu mai raspunde la programator,tot asteapta sa faca transferul de soft....gigatwinblue

  8. #8
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    303
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default

    Repeta operatia cu keyle
    Daca e giga blue pui softul cu gigatwin blue 1.0 .
    RAPIDIST PUR SINGE

  9. #9
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Oct 2016
    Location
    Petrosani
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    9

    Default

    Am incercat... Tot mort.

  10. #10
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    303
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    45

    Default

    bagat in TV poti intra in el?
    RAPIDIST PUR SINGE

  11. #11
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Oct 2016
    Location
    Petrosani
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    9

    Default

    din pacate nu il recunoaste nici un tv 2 samsung si un lg

  12. #12
    Standard RSP member
    Join Date
    05 Oct 2016
    Location
    Petrosani
    Posts
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    9

    Default

    Vreau sa Multumesc! in ordine... Paulino, Artic si tuturor baietilor de treaba! de pe acest forum... Din cauza voastra camul meu functioneaza acum Ireprosabil!!!! La fel: Zildan si Konstantine, sa va dea Dumnezeu sanatate! sa ajutati in continuare pe toti colegii de hobby!!!

  13. #13
    Member Visitor
    Join Date
    09 Aug 2009
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Salut, am reusit si eu sa-l brick-uiesc, la fel, softcam gresit, nu mai poate fi resoftat, nu il mai vede tv-ul. Exista vreo rezolvare ? Multumesc anticipat !!!

  14. #14
    Standard RSP member marcghi's Avatar
    Join Date
    17 Jan 2008
    Posts
    260
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    42

    Default

    Da, daca nu este defect.

  15. #15
    Member Visitor
    Join Date
    09 Aug 2009
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    Daca te referi la un defect fizic, nu, nu are.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •