Results 1 to 15 of 111

Thread: Recomandare receptor 4K Combo.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

Dar Amiko A6 nu mai apare odată și mai ales care ar fi prețul? Daca prețul ar fi atractiv, cred că ar fi ok d.t.p.d.v, este 4K S2X MIS, combo... dar să fie și ieftin

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Nu cred ca apare pana la 31 decembrie, poate ne povesteste MihaiP despre asta.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Daca vrei ceva de CALITATE si cu suport software foarte bun mergi pe DREAMBOX , iti alegi tu ce model in functie de necesitati si buzunar
    Personal poti sa citesti despre DM 920 UHD ce am scris pe acest forum
    NU recomand gama amiko acestea fiind tot niste chinezarii , mai mult sau mai putin stirbite fata de Mecool KIII Pro
    Am facut o descriere dintre aceste doua branduri/modele ( amiko a6 si mecool kiii pro ) ceva mai jos
    Vrei totusi un receptor cu android poti sa cauti modelele cu SoC-ul HiSilicon Hi3798CV200 si avand imaginii E2 de peste un an in folosinta
    Nu vei fi un cobai pe banii tai la bugurile inerente unei noi imagini E2 pe SoC-urile AmLogic S905/912

Banned Beginner
    Mentioned
    1 Post(s)

Da mario.aici ai punctat bine,vreau sa merg pe un dreambox din avantajul caci foloseste procesor Broadcom care este oricum peste procesorul celor de la Amiko,Broadcom stiind si ccam totodata implicit si oscam,deci un avantaj in plus.
    Apoi nu ar fi bai pana la urma si cu un Amiko A4 sau A5 4K insa am gasit,citit pe cateva forumuri pareri impartite in legatura cu memoria alocata,la A4,la A5 se pare ca se va mai marii memoria ram precum si spatiul alocat,rezolvand unele neajunsuri de la seria A4.Asta ar fi un punct in plus fata de gama amiko.
    Asadar,revenind la oile noastre,da,m-ar interesa un receptor care sa stie atat E2 cat si Android.Ar fi o oportunitate de a studia ambele sisteme de operare.
    Mihaip. da,nu exclud nici Amiko din buget si sistem insa as dorii sa pot intreba pe saitul dvs. unele intrebari de la userii care deja folosesc deja acest receptor,intrebari legate de E2 cat si de Android.Aici mai putini useri posesori,la dvs. pe forum,se discuta zilnic aproape. Sa va las in privat user si pass pentru intrebari caci nu ma lasa sa ma loghez,nu ma prea pricep.
    O zi buna tuturor.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Laleao .....laleao , pana nu pui tu putin jar pe foc nu te lasi
    Eu nu detin Mutant si de acea I-am recomandat sa intrebe intai
    Nu cred ca o intrebare e capat de lume pt altii in afara de tine , tu......est tu

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

M-ar interesa un receiver combo pe care sa il folosesc pe cablu si pt canale 4k in share, ocazional streaming prin ip spre smartphone.

Partea de media player nu ma intereseaza, pentru asta am PC.

Oscilez intre K III Pro si K 6. Ceva recomandari in zona asta de pret?