Results 1 to 15 of 111

Thread: Recomandare receptor 4K Combo.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    4 Post(s)

Mersi mult de sfaturi dar ce ziceti merita Mutant 50 euro in plus fata de Octagon sf4008,mentionez ca va fi folosit pe gigi cablu si multifeed dela 1w la 28e.Daca aveti o alta recomandare....?O zi buna.

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

@Alin99

Am vazut ca ai postat la #12 o combinatie cu un Vu+zero 4K si un tuner VU USB C/T2 pentru userul @mario08. Din motive de buget as vrea sa folosesc si eu combinatia dar nu prea stiu nimic despre tunerul usb c/t. Am folosit ceva asemanator (VU UNO + tuner USB sundtek) si mai folosesc si acum combinatia. Tunerul USB Sundtek C/T are driverele pe toate imaginile e2 vu+, dar este slab ca sensibilitate. Programele HD se cam blocheaza si a trebuit sa-i pun un amplificator ieftin de cablu, ca sa fie OK. Daca ai folosit tunerul USB C/T2 de la VU, te rog daca poti sa ne dai mai multe date despre performante, cum se comporta? Cred ca este peste vechiul Sundtek folosit de mine. Combinatia sugerata de tine ar fi OK pentru un buget redus, daca poti sa pui ceva detalii suplimentare despre receptia cablu. Despre receiver VU+Zero 4K nu mai intreb, sunt destule comentarii. Multumesc
    Last edited by dingo31; 22-11-18 at 21:51.

Banned
    Mentioned
    11 Post(s)

Default Recomandare receptor 4K Combo.

@dingo31

Tunerul este bun, lam vazut la un amic cum functioneaza,singura problema este ca in acest moment nu mai ar fi de actualitate deoarece RDS a lansat DIGI 4K iar acest tuner nu stie decat...1080i, 1080p, 576i, 576p, 720p

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Quote Originally Posted by Alin99 View Post
    @dingo31

Tunerul este bun, lam vazut la un amic cum functioneaza,singura problema este ca in acest moment nu mai ar fi de actualitate deoarece RDS a lansat DIGI 4K iar acest tuner nu stie decat...1080i, 1080p, 576i, 576p, 720p
    Este de actualitate, nu tunerul trebuie sa stie 4k, respectiv rezolutia 2160p, ci receptorul. Deci merge bine mersi orice program 4k.