macar dimineata cind pare a fi doar un simplu un post de stiri..si tot te uiti..
nu am evoluat de loc stai linistit,atita timp un post ca ala are audienta care o are.
macar dimineata cind pare a fi doar un simplu un post de stiri..si tot te uiti..
nu am evoluat de loc stai linistit,atita timp un post ca ala are audienta care o are.
Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
All Advice given Is for experimental and educational purpose only
Mersi mult de sfaturi dar ce ziceti merita Mutant 50 euro in plus fata de Octagon sf4008,mentionez ca va fi folosit pe gigi cablu si multifeed dela 1w la 28e.Daca aveti o alta recomandare....?O zi buna.
@Alin99
Am vazut ca ai postat la #12 o combinatie cu un Vu+zero 4K si un tuner VU USB C/T2 pentru userul @mario08. Din motive de buget as vrea sa folosesc si eu combinatia dar nu prea stiu nimic despre tunerul usb c/t. Am folosit ceva asemanator (VU UNO + tuner USB sundtek) si mai folosesc si acum combinatia. Tunerul USB Sundtek C/T are driverele pe toate imaginile e2 vu+, dar este slab ca sensibilitate. Programele HD se cam blocheaza si a trebuit sa-i pun un amplificator ieftin de cablu, ca sa fie OK. Daca ai folosit tunerul USB C/T2 de la VU, te rog daca poti sa ne dai mai multe date despre performante, cum se comporta? Cred ca este peste vechiul Sundtek folosit de mine. Combinatia sugerata de tine ar fi OK pentru un buget redus, daca poti sa pui ceva detalii suplimentare despre receptia cablu. Despre receiver VU+Zero 4K nu mai intreb, sunt destule comentarii. Multumesc
Last edited by dingo31; 22-11-18 at 21:51.
@dingo31
Tunerul este bun, lam vazut la un amic cum functioneaza,singura problema este ca in acest moment nu mai ar fi de actualitate deoarece RDS a lansat DIGI 4K iar acest tuner nu stie decat...1080i, 1080p, 576i, 576p, 720p