Results 1 to 15 of 111

Thread: Recomandare receptor 4K Combo.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Deocadata am inceput cu stangul :
    - niste prb dn cauza unui calcului eronat de transport si era sa nu il mai primesc ieri
    - cu imaginea cu care a venit ( dream os 4.3 ) nu recunoaste cam-ul portocalei
    Zilele aste nu prea am timp din cauza ''Floriilor'' , insa pe saptamana viitoare mai incercam/testam
    La prima vedere , nimic de comentat , pacat ca numai am posibilitatea de a folosi montura h-h
    Insa vad eu cum o rezolv si pe asta , e cam nasol doar pe un singur satelit ( Astra 31.5E )
    A , ca fapt divers , in imaginea cu care a venit nu avea in lista satelitiilor Astra 31.5E , ci era unul turcesc la 31.3E
    Noroc ca stiam de dreamedit si site-ul cu alegerea/generarea listei de sateliti si am inlocuit lista imaginii cu ce ma interesa

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

dar tu chiar nu intelegi ca doar mutant stie de portocala

---------- Post added at 10:32 ---------- Previous post was at 10:30 ----------

pune ATV 6.1 dar vezi ca suport pe ATV nu mai are dreambox
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sau daca vrei ....ce a mai buna imagine pana acum ptr 920 e PURE 2...baza pe PLI....o spun multi cu scoala in cap...nu din aia care pun imagini...asa de dragul artei

desi am spus intr un alt post ca PURE 2 e o imagine fantoma...lsand la o parte pbnigma care era o alta treaba...ptr ca pure nu a avut o sursa github.....se pare ca cineva ia cam tras de urechii si acum sant si ei oficial sa zic asa...https://github.com/PURE2-Team/pure2

testeaza
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member omul24's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Vezi ca pe celălalt forum cineva face rewiwuri foarte obiective despre 920 UHD, dacă tu nu ai ,nu vorbi despre ce imagini S-ar potrivi pt DM 920, vorbește pt ce S-ar potrivi pe mutant și ar fi mult mai obiectiv pt noi toți ceilalți, mulțumim!

RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

@dingo
    nu e nimic spectaculos la tunerul c/t2 pe usb , un tuner normal; daca te intereseaza ceva deosebit la receptie nu cred ca solutie pe usb este ce-ti trebuie.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

www.sateliti.info felix73's Avatar
    Mentioned
    5 Post(s)

macar dimineata cind pare a fi doar un simplu un post de stiri..si tot te uiti..

nu am evoluat de loc stai linistit,atita timp un post ca ala are audienta care o are.
    Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
    All Advice given Is for experimental and educational purpose only

Standard RSP member
    Mentioned
    4 Post(s)

Mersi mult de sfaturi dar ce ziceti merita Mutant 50 euro in plus fata de Octagon sf4008,mentionez ca va fi folosit pe gigi cablu si multifeed dela 1w la 28e.Daca aveti o alta recomandare....?O zi buna.

Golden Member dingo31's Avatar
    Mentioned
    48 Post(s)

@Alin99

Am vazut ca ai postat la #12 o combinatie cu un Vu+zero 4K si un tuner VU USB C/T2 pentru userul @mario08. Din motive de buget as vrea sa folosesc si eu combinatia dar nu prea stiu nimic despre tunerul usb c/t. Am folosit ceva asemanator (VU UNO + tuner USB sundtek) si mai folosesc si acum combinatia. Tunerul USB Sundtek C/T are driverele pe toate imaginile e2 vu+, dar este slab ca sensibilitate. Programele HD se cam blocheaza si a trebuit sa-i pun un amplificator ieftin de cablu, ca sa fie OK. Daca ai folosit tunerul USB C/T2 de la VU, te rog daca poti sa ne dai mai multe date despre performante, cum se comporta? Cred ca este peste vechiul Sundtek folosit de mine. Combinatia sugerata de tine ar fi OK pentru un buget redus, daca poti sa pui ceva detalii suplimentare despre receptia cablu. Despre receiver VU+Zero 4K nu mai intreb, sunt destule comentarii. Multumesc
    Last edited by dingo31; 22-11-18 at 21:51.

Banned
    Mentioned
    11 Post(s)

Default Recomandare receptor 4K Combo.

@dingo31

Tunerul este bun, lam vazut la un amic cum functioneaza,singura problema este ca in acest moment nu mai ar fi de actualitate deoarece RDS a lansat DIGI 4K iar acest tuner nu stie decat...1080i, 1080p, 576i, 576p, 720p

Standard RSP member
    Mentioned
    14 Post(s)

Quote Originally Posted by Alin99 View Post
    @dingo31

Tunerul este bun, lam vazut la un amic cum functioneaza,singura problema este ca in acest moment nu mai ar fi de actualitate deoarece RDS a lansat DIGI 4K iar acest tuner nu stie decat...1080i, 1080p, 576i, 576p, 720p
    Este de actualitate, nu tunerul trebuie sa stie 4k, respectiv rezolutia 2160p, ci receptorul. Deci merge bine mersi orice program 4k.