-
Synnan , discutand despre android pe astfel de receptoare te anunt ca in genere nu stau prea bine pe partea de multimedia , de ce ?
Prin simplu motiv asa cum ti-am scris anterior , vorbim despre o implementare chinezeasca si cum ei NU se agita prea mult cu , cumpararea diferitelor licente multimedia de aici tragi singur concluzia
Vrei sa fi un cobai pe banii tai , iti doresc succes
Banii sunt ai tai , parerile sunt ale noastre
Detin mp-uri cu android ( nvidia shield tv si egreat a10 ) si stiu din propie experienta ca sunt diferente intre aceste doua modele la felul cum a fost implementat androidul
Chiar daca shield-ul are a8 si egreat-ul a5.1 si tine cont sunt branduri de renume totusi ( cel putin egreat-ul la chinezi e brand de top ) , NU copii dupa.......Mecool sau mai stiu ce alt chinezism
De acea ti-am si scris ca daca vrei ceva cu android , iti recomand modele cu S0C-ul HiMedia , acest SoC e mult mai versatil si are un suport software mult mai bun atat pe android cat si pe E2 , fata de SoC-urile AmLogic
Pt imaginiile E2 are cel putin un an avans ca si experienta fata de noile imaginii E2 pe AmLogic si au si mai multe team-uri E2 fata de cele pt AmLogic
De exemplu pt DM 920 UHD sunt nu mai putin de 13/14 team-uri care scot imagini E2 , deci sa tot ai de unde alege
- Oare peste cati ani va ajune si SoC-urile AmLogic sa aibe o astfel de varietate de team-uri pt imaginiile E2 ?
Stiu ca unii imi vor sari la...... , dar e un forum de discutii libere si nu de........