Results 1 to 13 of 13

Thread: Reconditionare prime focus Ukraina

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP Enigma Team & GM
    Mentioned
    30 Post(s)

stelutele si calutul erau emblema antenelor vindute de abacus ,multe dintre ele antene de electromagnetica dar au vindut si reflectore de 1,8m aluminiu de Ucraina,pe care le-au vopsit albastre si si-au pus emblema lor , cu montura facuta de ei . Eu am postat poza cu antena mea ca sa vezi cum arata reflectorul parabolic original facut la o fabrica de subansamble pentru avioane din Ucraina, fabrica care prin 96 a oprit productia iar ultimele antene s-au importat prin 97. Ca acum toate antenele de 1,8m sint de Ucraina asta e asa ca sa-si motiveze pretul vinzatorii si se bazeaaz pe faptul ca putini mai stiu cum arata modelul original.
    Daca vrei sa te lamuresti definitiv ,esti din Bucuresti , vin-o pina la mine sa vezi ce inseamna calitate ruseasca ,pentru ca fabrica din Ucraina producea pentru armata rusa si vezi si antena mea de electromagnetica de 1,2m modelul lor cel mai reusit.
    pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
    offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
    simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm

Banned
    Mentioned
    11 Post(s)

Cel de la care am luat antena deoarece o tinea degeaba in curte a spus ca, ia adus-o baiatul lui din Botosani,eu am refacut-o complet (slefuit,vopsit,tijele de suport LNB,inclusiv cercul de prindere LNB),refacut distanta focala conform
    http://www.satlex.ro/ro/fdratio-para...m=180&depth=29
    Antena avea pe ea doar montura mobila si atat,cine a mai fost la mine cand am reconditionat-o si a vazut-o a spus ca este clar de Ucraina,deoarece la slefuire se vedeau urmele de roluire,in fine,nu mai conteaza acum cine a fabricat antena,important este ca pusa la punct functioneaza perfect pe orice satelit o mut fara probleme.