Quote Originally Posted by dingo31 View Post
Spuneam pe o postare anterioara stearsa de admin din motive nestiute ca am comandat si am primit cu destula promptitudine antena Terfin de 1.8 din petale. Deocamdata nu am instalat-o, din cauza vremii dar nu numai pentru ca am avut si ceva probleme personale. Este tot in garaj. Trebuie sa gasesc o solutie pentru montaj, suportul antenei este pe o simpla teava cu diametrul exterior de 45 mm. Cred ca voi modifica o montura de la o antena de 1.9m deformata, poate voi gasi si alta solutie in scurt timp, odata cu primavara trebuie sa instalez si sa testez antena.

Toata antena are ca suport o simpla teava de 45mm, poate cam fragila si fara mansonul clasic de fixare, cam asta este principalul dezavantaj dupa parerea mea.

Eu aceasi antena ca si a ta am bagat-o intr-o teava si i-am facut eu un manson, ca sa stea bine, am gaurit pe lateral teava, si am pus suruburi, odata montata antena se va misca foarte usor pentru reglaje, singura problema minora este iarna, cand trebuie sa dai zapada de pe partea de jos a antenei, e bine sa nu se adune prea multa, e din petale si se poate descentra, desi e destul de rigida, nu prea risc. In rest eu zic ca e o antena destul de buna. Pun niste poze de exemplu. Bafta.