-
Standard RSP member
In 2013 am fost pana la ei si am cumparat o antena prim focar de 1.8m. Sunt destul de bune ca si fabricatie, desi e din petale, nu am avut probleme cu ea. Pe timp de iarna am avut semnal si pe vechiul Astra 2D - focarul UK. O singura data am vopsit-o, desi nu necesita asa de mult, doar ca vreau sa o intretin cat mai bine. E montura fixa, si o am pe 28E pusa, foarte multumit.
-
Asta e topic de reclama ?
Putem sa mai adaugam ceva detalii aici si pentru alte antene cumparate de la alte firme ?
-
Nu este reclama relax,cineva era curios cum se comporta pe vreme urata,daca te deranjeaza se poate sterge relativ usor,faci report la post si gata,este simplu....
-
Stai tu linistit, din partea mea a fost o intrebare simpla. Am doua antene foarte interesante si vroiam sa scriu despre ele !
-
Perfect, atunci te asteptam cu review-ul despre antenele tale!
-
Asteptam reviuw-urile despre antenele interesante
. Subiectul ar fi interesant pentru multi avand in vedere ca antene de calitate peste 1.5m sunt cam greu de gasit astazi. Firma pomenita de user Alin99 are si antene mai mari, dar nu stim performantele. Orice informatie este binevenita.
-
Sunt curios ce dimensiuni are antena. Faptul ca e botezata "offset 1.3m" nu-mi spune nimic. De cele mai multe ori 1,3m inseamna dimensiune pe verticala. Din observatia mea producatorii renumiti dau dimensiunea diagonalei mici.
-
1.32m pe inaltime si 1.16m pe latime,asta este dimensiunea antenei,cat despre receptie...mai mult decat perfecta!