Thanks Thanks:  20
Likes Likes:  13
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 14 of 14

Thread: E2 Settings

  1. #1
    Member Visitor
    Join Date
    02 May 2017
    Location
    Timisoara, Romania
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default E2 Settings

    RDI E2 settings actualizate 02.05.2017 dupa varianta first_zipper pentru cei care au nevoie:

    Dropbox E2 settings 02.05.2017.rar

  2. #2
    Member Visitor
    Join Date
    03 Jul 2014
    Posts
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default

    puteti incarca si versiuni mai noi ale maestrului F_Z retras din activitate si sterse de pe dropbox..?
    sunt sigur ca nu se supara pe noi astilalti la care inca nu a murit pasiunea

    Sarbatori Fericite !

  3. #3
    Member Visitor
    Join Date
    02 May 2017
    Location
    Timisoara, Romania
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0

    Default f_z E2 Settings 30.12.2017

    RDI E2 settings actualizate 30.12.2017 după varianta first_zipper pentru cei care au nevoie (modificata, nu am apucat să le verific, sper să fie bune):

    https://www.dropbox.com/s/9vsez049eg...22017.rar?dl=0

    ---------- Post added at 16:54 ---------- Previous post was at 16:31 ----------



  4. #4
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    315
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    48
    RAPIDIST PUR SINGE

  5. #5
    Standard RSP member
    Join Date
    23 Feb 2007
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    47

    Default

    Quote Originally Posted by paulino View Post
    Link-ul dvs cred ca se refera la un fisier care nu este public sau nu exista.
    Aveti alt link?
    Multumesc
    Skystar 2.6d , H-H DM2100, "oala" 0,9, LNB quad..si restu cablu :-D

  6. #6
    Member Beginner
    Join Date
    26 Dec 2017
    Posts
    15
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    7

  7. #7
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    756
    Mentioned
    25 Post(s)
    Rep Power
    42

    Default

    La unele receivere si imagini E2, atunci cand deschid lista de sateliti din sageata jos si apoi verde, browserul se duce la capul listei.
    De exemplu daca sunt la coada listei, adica pe la 90E, apas pe verde ca sa incerc alt transponder sau satelit din apropiere, sa aduce automat la primul si apoi trebuie browsing prin toata lista pana la coada. E cam iritant asta.

    La alte receivere si imagini nu se intampla chestia asta, plec de unde am ramas. Nu mai trebuie sa trec prin toata lista de la cap la coada
    E vreo setare, ceva?







  8. #8
    Standard RSP member paulino's Avatar
    Join Date
    12 Jul 2007
    Location
    in sud la dunare
    Posts
    315
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    48
    RAPIDIST PUR SINGE

  9. #9
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    756
    Mentioned
    25 Post(s)
    Rep Power
    42

    Default

    @paulino

    ms dar nu se deschide.
    te rog poti sa trimiti share copy de la fisierul din dropbox
    multumesc

  10. #10
    StreetMan mondo's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    România
    Posts
    2,130
    Mentioned
    9 Post(s)
    Rep Power
    65

    Default

    Ai motor h-h? Iti trimit eu ceva ce foloseam mai demult dar actualizate la zi.

  11. #11
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    756
    Mentioned
    25 Post(s)
    Rep Power
    42

    Default

    Nu, e actuator cu pozitioner si spuneam ca lista de sateliti pleaca intotdeauna de la capul listei, chiar daca eu sunt pe un satelit din mijloc sau de la coada, ma trimite iarasi la rand.
    La DM920 sau VU-uri pleca de unde-l lăsam, nu trebuie sa plec de la cap de lista de fiecare dată.
    Mă dor degetele să merg mereu de sus în jos

  12. #12
    StreetMan mondo's Avatar
    Join Date
    31 Jan 2007
    Location
    România
    Posts
    2,130
    Mentioned
    9 Post(s)
    Rep Power
    65

    Default

    Atunci problema e de la imagine. Ai incercat si altceva?

  13. #13
    Golden Member dingo31's Avatar
    Join Date
    13 Mar 2011
    Location
    Constanta
    Posts
    756
    Mentioned
    25 Post(s)
    Rep Power
    42

    Default

    Da, de la imagine asa cred si eu.
    Toate imaginile testate (openatv 6.3, pure2, openpli,sat-lodge) se comportă la fel pe Ocatgon 8008, Zgemma H7 sau Viper 4k.
    In schimb pe DM 920 totul e normal, pe orice imagine... d-elite,newnigma, openatv 6.3, merlin
    Nici la Vu-uri, cu imagini vti, vix sau black hole nu se întămplă.

    Trebuie sa fie pe undeva un bug, un plugin, ceva de genul asta.
    Eu acum am doar vreo 12 sateliti + 1 cablu in lista.

    De cate ori vreau un satelit sau transponder nou, pleaca de la cablu, apoi 30W...12.5W..7W..5W..1W....etc etc 75E..90E.
    Mereu aceeași ordine.....

  14. #14
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Join Date
    05 Dec 2007
    Location
    Sudul Romaniei
    Posts
    6,614
    Mentioned
    27 Post(s)
    Rep Power
    100

    Default

    Iti sare automat pe "Current transponder" cand apesi pe verde!
    Asa e facuta logica in E2 "sursa publica".
    Sa nu uitam ca DM a inchis de 10 ani sursa proprie E2.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •