Results 1 to 15 of 334

Thread: Zgemma H7S H7C 4K Combo DVB-S2X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Romeo , prb ta sigur e montura h-h , ai incercat sa ii dai reset
    Am folosit o montura h-h Strong SRT2100 timp de 20 de ani plus lnb-ul quad împreună cu diferite receptoare
    A fost comandată de DM 500S , Kathrein UFS910 , Gigablue 800HD SE si e functionabila si in prezent chiar dacă nu o mai folosesc
    De stricat nu se strica , însă se poate dereglata/bloca
    Gândeşte si puţin logic , montura h-h este singurul executabil din lanţul de receptie
    Atat receptorul/pozitinerul recomandat sunt doar de a comanda monturii h-h prin diseqC
    Dacă montura h-h e dereglata/blocată poti sa o comanzi cu ce vrei tu , dar tot nu se va misca
    Si eu am fost in situatia ta acum multi ani in urma , am cumpărat si acel poziţionat........
    Însă pana cand nu i-am dat reset la montura h-h , nu am obţinut nici un rezultat
    Mergând pe idea ca receptorul/lnb-ul nu sunt defecte , ramane singură sursa a prb doar montura h-h
    Dacă tu vrei sa dai niste bani de pomana , asta e decizia ta

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Dacă instalezi puginul respectiv apare (după restart) în Softcam/CI o nouă opţiune, Slow Zap for CI. Dacă tunerul C este implicit setat pentru DVBC , atunci prin Slow Zap for CI alegi acele canale care vrei să le deschidă cu tunerul B. Le adaugi în lista pluginului şi cam asta e tot. Bănuiesc că imaginele vorbesc de la sine:

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Multumesc pentru raspuns!

Te rog sa vezi ca tastand in browser adresa ip a aparatului, poti acesa open_webif.
    Acolo ai posibilitatea de a face captura de ecran, cu meniurile, cu imaginea, sau combinat.
    Astept de la tine sa postezi si capturi facute astfel .
    Spor la treaba.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...