-
Standard RSP member
Salutare domnilor,
am si eu urmatoarea problema: am cumparat si eu un comutator EMP Centauri 2 la 1 P162 Diseq 2.0 pentru a conecta 2 antene la unul din cele 2 tunere ale receiverului Zgemma H7S .....am 3 antene, 1 antena este pusa pe tunerul B, iar pentru 2 antene am zis sa cumpar un Diseq 2 in 1 pentru a conecta cele 2 antene la tunerul A al receiverului, o antena pusa pe 13est pusa pe Portul A al Diseq-ului si o antena pusa pe 1W pusa pe Portul B al Diseq-ului .........toate bune si frumoase, am montat cum v-am spus antene la diseq dar din pacate receiverul nu vede antena de pe 1W pusa pe portul B al Diseq-ului ..........am pus in receiver la tunerul A setare de Diseq A/B , am setat portul A la 13est, portul B la 1w si nimic, am pus apoi portul A pe automat si portul B tot pe automat in ideea de a gasi receiverul cei 2 sateliti conectati la diseq, il gaseste pe cel de pe portul A si apare 13 est hotbird, dar cel de pe 1w nu-l gaseste deloc.............am verificat cablurile , semnalul la antena, totul pare ok ........nu stiu unde sa fie problema.........am cumparat 2 diseq uri si le-am inlocuit intre ele ca am zis probabil e defect vreunul si tot degeaba.........
de ce nu vede si al doilea satelit (a doua antena) ?
orice idee e bine venita
multumesc
Romeo
PS am postat prezentul mesaj si la sectiunea Zgemma 9S , rog administratorul sa stearga postarea de acolo , multumesc frumos si scuze!