Cu plugins CiPlusHelper pe H7/s/c este singurul receptor care nu face freez la 256b setat camul.
Salut,
A testat cineva readerul de la acest aparat cu cardul de jiji si oscam?
Cum se comporta receptorul cu ci+ cam? Se blocheaza?
Cu plugins CiPlusHelper pe H7/s/c este singurul receptor care nu face freez la 256b setat camul.
..::EGAMI TEAM::..
In ce imagine se gaseste pluginul ? Eu folosesc open pli. Card Readerul e stabil?
Doresc sa cumpar de pe amazon https://www.amazon.de/-/en/ZGEMMA-H7...ps%2C96&sr=8-1
Este si pe aliexpres dar vine din China , totusi de pe amazon.de ar fi mai safe
Imi poti recomanda alta sursa de unde sa cumpar?
Mersi
Eu personal folosesc doar eGami pe majoritatea receptoarelor, egami este dedicat zgemma.
Nu stiu care versiune ai instalat dar egamy are suport 4k.
Asta am instalat : https://image.egami-image.com/10.5/i...?open=zgemmah7 . Nu-mi apare la rezolutie decat max 1080p. In lista este H7 / H7C / H7AC , eu am H7 S. Am pus open pli 8.3 si acolo apare rezolutia de 4k
Nu era pus pe automatic resolution, mersi ptr ajutor, asa sunt si la mine .
Este formidabila imaginea asta egami, eu foloseam open pli dar nu se compara
Modulul de vodafone cablu nu l-am putut seta pe pli, egami are ciplushelper by default- merge perfect
Are f multe optiuni egami, incusiv schimarea mac addresului din meniu, nu am intalnit la alte imagini asa ceva!
Salutari.
Dupa ceva vreme am reintrat pe forum si citind mai sus am instalat si eu Egami dar am o problema asemanatoare cu cea de pe imaginea OpenAtv . Am un H7C , pe parte de satelit Tuner A am un multifeed , pe partea de cablu la Tuner B am Digi Cablu iar la Tuner C am antena terestra Mindig Tv ,mentionez ca aceasta configuratie functioneaza fara probleme pe OpenVix,OpenBh,OpenPli .
Acum problema ,dupa scanare nu pot vedea posturile depe Tuner C ,arata ca nu am semnal . Daca schimb setarea in Preferred Tuner nu mai merg posturile depe Tuner B ,indiferent ce setari fac , pe partea de DVBC/T merge doar o intrare dupa cum se vede in poze .Mentionez ca scanarea functioneaza OK ,gaseste toate posturile depe toate tunerele. Sper ca m-am facut inteles si pot gasii ajutor dela colegi
![]()
Nu am acces la configuratie dvb-s2/C/T precum in cazul tau, incearca sa modifici prioritatile tuner in panoul egami.
Am facut cred eu cam toate setarile , ciudat ca doar pe Egami si pe OpenAtv am aceasta problema .
In momentul in care comuti canalele depe dvb-s pe c sau t ce log ai in oscam ?
Nu stiu , dar se intampla si fara oscam instalat deci n-as crede ca e de acolo.
Din cate vad in imagini semnal ai dar ecran negru,cotroleaza logo-oscam sau ce rulezi.