Cine ofera?
E greu.
Ro sau internaţional?
la cîte oferte sunt momentan pe piata, nu e greu deloc.... eu am facut prostia sa ajut un amic...am luat un reseller account si am primit un panel acces...amicul asta al meu habar nu avea, si erau în total vreo 10 care vroiau...deci ca si resseller, a costat mult mai ieftin...dar ghinionul a fost ca era un cont pe xtream-codes....deci a picat... au inceput sa mearga încet-încet, dar mai dureza ceva pîna se ajunge la cum a fost înainte...
ce vroiam sa zic, ca si reseller, ai avantajul ca e mult mai ieftin, si poti sa-ti aranjezi singur liniile...
daca te apuci si cauti, gasesti de la 30 la 80 de euroni accontul, dar cei ieftini...asa si merge... o linie buna te ajunge la 50-60 de euroni...
ideea e ca daca te strîngi cîtiva..poti sa ie pe un an cu 50 per om, linii bune...si nu te costa mai mult de 300-500 pentru 10-15 linii...
LE: sînt sigur ca sînt destui pe aici care au mai mult habar decît mine.... dar vad ca nu te îndruma niciunul....
^^^^
bafta
Eu stiam ca occidentalii stiu ca accesul iptv e reglementat oarecum si se vinde tot oarecum reglementat..
Se numesc linie acces Test de un an de zile si costa undeva la 15 euro pe Æliexpress..
Stabil pentru DE, ESP dar cu cutioare android destepte.. de la X96mini in sus..
Trebuie doar net bun si conexiune wired..
Deja 50 euro e mult pentru sportul asta care nu e matematica exactă nici sa coste 100 eur/an..
am încercat nu una linie de la ali...daca ai norocul sa vezi ceva in 720p, e ok....cu întreruperi oricum....si mai mult de 2-3 luni nu merg! am probat cel putin 4-5 ...
calatoresc mult, si unde merg, îmi "trebuie" un provider bun de iptv, ca nu-mi convine sa pierd vreun serial din "isaura" sau "puterea dragostei" ...
crede-ma, atîta dai atîta face...ca si liniie de cccam cu 2eurocincizeci pe un an ce le cumperi de acolo....
da...de la Telekom...si costa pachet complet peste 50€ pe luna!occidentalii stiu ca accesul iptv e reglementat
^^^^
bafta
O recomandare pentru un provider iptv, stabil, fara intreruperi si care sa aiba programele romanesti?
Salut! Recomandati-mi si mie un player Iptv pentru un smart tv uhd LG. Multumesc!!!
ssiptv