-
Standard RSP member
Beginner
am obs. ca acest aparat are 2 emulatoare de oscam incluse, unu simplu (fara emu) care raspunde pe IP-ul boxului
ort 8888 la care am reusit sa gasesc fisierele de configurare in data/data/th.dtv/supercam si inca unul cu emu inclus, acesta de-al 2-lea fiind cel care deschide defapt PVU din key; am observat de asemenea ca acest oscam-emu sacadeaza destul de tare la PVU de pe 1west astfel ca am cautat un oscam-emu varianta mai noua cu bug-urile rezolvate pe partea de PVU; uitandu-ma in logurile oscamului deja existent pe box, am obs. ca foloseste o versiune arm - linux - androideabi astfel ca cea mai apropiata vers. noua ce am gasit-o a fost oscam-1.20-unstable_svn11395-arm-linux-androideabi.zip descarcabila de la pag. https://linuxsat-support.com/thread/...mpile-emu-fix/ ; am redenumit binarul in supercam, l-am copiat in locul celui vechi cu atribute 700 si am restartat boxul; bineinteles nu mai functioneaza deloc, nici pe portul 8888 nu raspunde; noroc ca am avut un backup de nandroid din TWRP astfel ca am restaurat sistemul in 2 min. la starea initiala;
vreun sfat aveti pt inlocuirea acestui oscam inclus cu o vers. mai noua (emu inclus)? de asemenea, poate stie cineva si locatia celui de al 2-lea oscam cu emu inclus la care se pot introduce keyle din telecomanda dupa ce apesi tasta 111111, chiar daca-i inclus in vreun .apk nu-i problema ca-l decompilez , modific si compilez la loc, mersi