O imagine utila:
![]()
Dislikes: 0
O imagine utila:
![]()
Neata si un craciun fericit.
Acuma de cind cu cardul de Nagra3, ptr a lua doar de pe cardul meu, este corecta blocarea din share asa cum am facut-o eu ?
C: satelitinfo.dyndns.org 1234 user passwd no { 0:0:2, 1801:0,1802:0 }
Craciun Fericit
daca se poate o completare despre situatia cind ai un server dedicat si cum se modifica parametri de la liniile C si F . Se pierde 1 hop? Am o situatie acum si nu inteleg ce se petrece : "F: abc abc 0 0 0 { 0:0:2 }" e linia care a pus-o partenerul meu si eu il vad offline.
cand ai server dedicat normal ca se pierde un hop , asta daca dai linie catre un alt dream si vrei sa faci server si cu acesta , , majoritatea celor care fac schimburi permit reshare doar pentru un singur hop deci cardurile pe care le primesti pot fi date un singur hop mai departe . daca dai linie din serverul dedicat catre un dream care va fi folosit doar ca si client nu este problema daca in serverul dedicat folosesti doar locale fara hop2 ( care sigur nu au reshare ) .
in cazut tau o linie de forma: "F: abc abc 0 0 0 { 0:0:2 }"
iti da acces doar la localul lui si iti da drept de reshare la cardul pe care il primesti la inca un hop .
cu respect
Last edited by stargate; 16-03-10 at 09:40. Reason: completare
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !