Fiecare face ''sacrificii'' intr-un fel sau altul pt PASIUNE
Sunt convins ca si tu ai facut/vei face astfel de ''sacrificii'' in numele PASIUNII si nu ma refer doar la imprumuturi bancare , ci in general
Dislikes: 0
Fiecare face ''sacrificii'' intr-un fel sau altul pt PASIUNE
Sunt convins ca si tu ai facut/vei face astfel de ''sacrificii'' in numele PASIUNII si nu ma refer doar la imprumuturi bancare , ci in general
Daca va costa mai mult de 400 lei deja nu mai merita. Ai alternative bune pe piata.
Sa vedem la aparitie cat de lacomi vor fi cei de la Amiko.
Avand in vedere ca ''fratele mai mic'' - Amiko A3 Combo - oficial costa inca 450 lei
Logic ca noul Amiko A4 Combo nu are cum sa coste sub 450 lei , de aceea am ''presupus'' un pret maxim de 550 lei
Macar acum la inceput ca e totusi un produs nou , insa sigur va depasi 600 lei , sa nu scriu 8/900 lei cat a fost Amiko A3 Combo la inceput
Oricum cu cat va fi pretul mai mare cu atat vorba ta , vor exista ''alternative'' mai ieftine
- Mihai cum e pana la urma cu SoC-ul noului Amiko A4 ?
Pe forumul ''tau'' scrii ca va avea S905-X , te citez - Amiko A4 OTT este un mediaplayer din generatia actuala bazat pe noul chipset
AML s905-X si Android 6.0 !!! - si pe acest forum scrii ca are - Chipset Amlogic AML s905-B Quadcore 2 GHz HEVC Main10
Last edited by mario08; 26-11-16 at 22:50.
Amiko A4 OTT este un mediaplayer ! familia de receptoare este Amiko A4 Combo
, Twin si T2/C ... aceasta este bazata AML s905-B ... ca la K1 sau Ariva.
Amiko A4 OTT este exact asa cum scrie acolo ... AML s905-X ca la orice scula
dedicata OTT de azi !
Mihai , atata timp cat exista practic un device cu varianta de SoC care suporta VP9 nu stiu ce site oficial mai vrei
Ai si foto mai jos cu S905X , unde scrie clar/iti arata diferentele fata de S905 simplu
Noi stim ca aceste prezentari/reclame pe care le scrii nu se fac doar de dragul "artei/gratis" si intr-un fel tii "cu ursul/producatorul"
Insa poti citi foarte bine ca si altii sunt "nemultumiti" de cea ce "poate" viitorul produs
Si cred ca ne-ai face "un bine" , atat noua ( potentialilor cumparatori ) cat si fabricantului ( de a evita un fiasco din start ) , daca ai trimite aceasta "nemultumire/lipsa" mai departe
Tu scrii ca Wetek-ul a folosit "exotic" SoC-S905H , insa eu iti raspund ca ei au stiut din discutiile de la diversi supoteri catre ce trebuie sa se "indrepte/foloseasca/cerere" in prezent si fii convins ( daca nu cauta pe net ) sa vezi cati alti "chinezi" il mai folosesc pe device-urile lor
E clar ca ai ramas agatat in VP9.
Daca mai continam asa iei BAN pentru Flame !
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
E clar, nu vreu sa deranjez pe nimeni. Amiko, posibil e o companie mare care isi permite sa bage ceva bani in promovare.
Nu trebuie sa afle toata lumea lipsurile receptorului inainte de aparitie, ca primim si ban.
Va fi cel bun receptor, asteptat de toata lumea, abia astept sa apara, imi voi achizitiona cateva bucati.
Playerul youtube reda clipurile 4k? Cand este disponibil in magazinele de profil din tara ?
Mihai , tot nu ai raspuns clar/concret
Uita-te in foto atasat si ai sa vezi lipsa suportului VP9 la AML S905 ( presupun ca este S905B al tau ) si suportul pt VP9 la S905X
Deci nu sunt chiar identice cele doua SoC-uri , astfel ca ar trebui sa numai scrii despre S905X , atat timp cat nu este practic folosit
Ma asteptam de la tine la un raspuns mai concludent si nu ceva ''ambiguu'' , mai ales ca nu esti un ''novice'' in domeniu
![]()
A raspuns ca A4 OTT (e fara tunnere) are procesor S905-X.
Zildan , pai cu atat mai mult situatia devine destul de ciudata
Adica pe media player se pune/foloseste un SoC cu suport VP9 - S905X
Si pe un receptor combo , tot cu android se pune/foloseste un SoC fara suport VP9 - S905B
Pai se ''naste'' intrebarea :
- Care e ''logica'' fabricantul de creaza doua situatii diferite pt acelas produs ?
Tu ai vazut/intalnit :
- Media player K1 cu SoC S905X si receptorul combo dvb-s/s2/t2 K1 cu SoC S905(B) ?
Eu unul nu cred ca , chinezul sa fi facut o astfel de ''distinctie'' intre SoC-urile folosite pe K1
Asteapta sa apara pe piatza si o sa te lemuresti, din cate stiu MihaiP s-a ocupat exclusiv de imbunatatitea aparatului A4 Combo, si cred ca o sa disjung din topicul asta toata partea cu VP9, deja devine off topic.
Eu cred ca-i simplu ...
- un dispozitiv DVB , adica unul cu tunere , este doar in secundar si un
mediaplayer , cel putin asa l-a considerat AML care este implementatorul
pe partea de sistem ( Android , drivere , si demo DTV ) deci s-a focalizat
pe performata sistem rafinand in acest sens versiunea 5.1.1. Realizatorii
receptoarelor sunt subordonati acestor considerente ! Punct !
- un dispozitiv OTT , adica unul Internet, se poate intalni cu toate ciudateniile
Pamantului ... inclusiv cu VP9 ... ca sa zic asa ! deci pe el se slefuieste sistemul
in materie de Play de streamuri ... iata de ce au ales Android 6.0 ... daca NetFlix
vrea sa dea VP9 sa-l dea dom'le !
Deocamdata nimeni n-a iesit din "cuvantul" AML ... DVB pe s905-B si eventual
s905-H, desi nimeni nu are nevoie de 2Gb de RAM pe DVB ... OTT - fiecare cum
i-l duce capul ... s-905-B la bani putini , s905-X mai cu staif si s-912 pentru
"pretentiosi" ... aia cu televizoare care stiu DolbyVision !.
Daca discutia despre ''lipsa'' unui codec/suport de la un SoC si pe care il stii si tu bine despre ce scriem , consideri ca e ''caterinca'' , atunci..........
Intrebare fara caterinca.
Tunerul satelit al receptorului Amiko A4 combo recunoaste transmisiile dvb-s2x ?