4

Dislikes:
0
-
Am incercat zilele acestea EBSpro, dvbdream, progdvb cu rezultate asemanatoare ,mai precis fara rezultat . Am ales programul acesta pt ca imi afiseaza si mesaj daca nu scaneaza. Pe dvbdream nu afiseaza nimic. Face lock si cand dau scan nu zice nimic nimic. Exclud probleme cu mufarea cablului coaxial sau cu antena deoarece am 2 antene satelit si cu ambele se comporta la fel. Am si receptor si de pe antena se receptioneaza corect. Apreciez ca imi sunt amintite toate posibilele probleme pentru ca de multe ori din graba sau din impresia ca stiu deja cum se face sar peste unele etape in gasirea solutiei.
Singurul lucru care ar putea fi ceva de sapat este la device in interiorul programului (dvbdream, ebspro, progdvb ) cand aleg driverul. Daca aleg crazyscan sau altele din lista nu indica nimic si nici nu face lock. Singurul cu care face lock pe frecvente este Mantis bda (ceva cu florian in descriere ). In device manager in windows apare instalat corect si recunoaste si denumirea placii.
O alta idee care imi vine in minte care ar putea genera probleme si am lasat pe implicit ar fi setarea lnb-ului. Am lasat ku band. Din pacate nu e o pista prea buna pentru ca nu vad unde m-as putea incurca la cateva setari care sunt pe acolo. In plus, placa a verificat-o si un prieten pe calculatorul lui fara rezultat.