Stiu ca multi dintre noi folosesc acest instrument de comunicare numit PC. dar putini stiu sa se foloseasca de el la adevaratele lui capacitati,de aceea propun acest thread pentru noi cei incepatori in ale calculatorului care dorim intr-un fel sau altul sa aflam mult mai multe despre utilitatea lui si nu sal folosim doar pentru a naviga pe net,pe chat,etc.in speranta ca va fi util multora acest nou topic incep eu primul cu o intrebare simpla pentru cei initiati dar foarte dificila pentru mine;Voi achizitiona un nou pc.second hand 256MBsi 512 nu stiu ce inseamna sigur si de asemenea sunt interesat de procedura de incarcare a unui nou windows xp 2000,de unde il iau cum il incarc in pc si ce setari trebuie sa fac inainte,ce programe trebuie sa folosesc sau sa incarc in el ma rog un fel de;De la A la Z.multumesc anticipat tuturor pentru raspunsuri:wink: PS.va rog sa nu rideti dar cu calculatorul nu le am decit de citeva luni pe cind cu receptia prin satelit sisteme si altele ma ocup de aproape 15 ani asa ca asta e,eu va ajut la receivere si sisteme de receptie
![]()
voi la pc
![]()
![]()
:wink:

:wink: PS.va rog sa nu rideti dar cu calculatorul nu le am decit de citeva luni pe cind cu receptia prin satelit sisteme si altele ma ocup de aproape 15 ani asa ca asta e,eu va ajut la receivere si sisteme de receptie
Reply With Quote