F11 , te credeam mai ''destept'' , insa...... sa-le luam pe rand :

Nu ai curent electric=> Hmm este o problema dar foarte putine localitati nu sun bransate - Cum pana mea TE POTI CONECTA SINGUR LA MAGISTRALA DACA NU AI CELE NECESATE ( autorizatii , stalpi , cabluri s.a.m.d )
Nu ai apa curenta => sapi o fantana + hidrofor si catva metrii de teava - ai rezolvat problema mai ieftin decat o racordare clasica - Nu peste tot exista acelas tip de teren/pamant si unde ai ''norocul'' sa nu gasesti ''panza freatica'' ce faci ?
Nu ai canalizate => sapi o gaura, faci o fosa septica - ai rezolvat problema mai ieftin decat o racordare clasica - Era vorba de retea de canalizare pt apa curenta si nu ''scurgerea'' apei curente
AI latrina => faci si tu o baie normala care o racordezi la puncul 1 si puncul 2 - ai rezolvat problema asta oricum o faci - Alti nu au reusit sa isi construiasca o magazie mai de doamne ajuta pt lemne si tu vorbesti/scrii de ''lucruri sfinte''

Insa ai uitat/omis ce era mai important - Toti acei oameni care au ''lipsurile'' din articolul in cauza NU DISPUN DE PUTEREA FINANCIARA , acest lucru fiind SPECIFICAT SI IN ARTICOL , dar cum se citeste/intelege DOAR PRINTRE RANDURI.......
- Asa ca as vrea eu sa te vad pe tine cand nu ai banii necesari , cate lipsuri din articolul in cauza poti rezolva ?
Si nu pe hartie/in scris ci PRACTIC , acel articol mai mult ca sigur facand referire la vreo zona defavorizata
Ca eu am scris ca unele dintre lipsurile din articol se gasesc in si in zone care nu sunt defavorizate e altceva si nu putem generaliza pt toata tara