Hai sa lamurim un pic problema CI+ ..sant intrebat daca suporta aia si aialalta...nu stiu si nu pot testa ptr ca nu am nici un card ptr CI+
Dar teretic vb si din informatiile ce le stiu treaba sta cam asa:
CI+ asa cum stiti este considerat ILEGAL...ptr asta multe team uri au renuntat la a mai oferi suport CI+ ma refer la team urile care suporta mai toate receptoarele...
De ex PLI un team ce nu suporta clonele si receptoarele ce nu sant sant OK are in continuare suport ptr CI+
Pentru a avea suport si a functiona CI+ producatorul de receptoare trebuie sa plateasca LICENTA ptr CI...in acest momentul totul functioneaza si asta mai mult in PLI...nu mai repet de ce
Acum intervine o problema asa cum stiti CIPLUSHELPER este la vers 4.4 daca nu ma insel.....eeee cu acesta vers s ar putea sa aveti probleme ptr ca aceasta vers a fost creata ptr toate receptoarele ce suporta aceasta functie...insa asa cum am scris mai sus...suport nu mai exista...
Vers CIPLUSHELPER 1.1 a fost creata ptr Mut@nt ..iar producatorul acestui receptor plateste licenta...folositi 1.1 nu alta vers universala...cat despre restu ce suporta trageti concluzia si faceti testu in OPENPLI...

Reply With Quote