E clar. E inca o dovada a maximului "profesionalism" de care da dovada in continuare Romtelecom-ul. In rest....NO COMMENT.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nu am rezistat tentatiei dar dupa raspunsul celor de la DOLCE imi permit sa postez o fotografie facuta de bibicu pe alt forum cu scuzele de rigoare ca copiez imaginea dar daca eu nu am acces pe acel forum asta e.Raspunsul de la DOLCE;NO COMENT;ata si raspunsul celor de la DOLCE in urma unui mail trimis de mine referitor la aceasta instalare,NO COMENT;Buna ziua. Instalarile Dolce se fac intr-un mod profesionist. In aceasta situatie nu s-a gasit un alt amplasament pentru antena si i s-a explicat clientului riscurile la care se expune. Daca acest client nu ar fi fost deacord cu instalarea nu s-ar mai fi facut, asa cum se intampla cu alti clienti care nu au iesire catre satelit.
Multumesc,
Cristi Raducanu / HDTV Level 2
E clar. E inca o dovada a maximului "profesionalism" de care da dovada in continuare Romtelecom-ul. In rest....NO COMMENT.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iti dai seama cand bate vantul
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
n-am mai ras cu asa o pofta
![]()
sa-i recomandam omului niste cabluri de otel sa-si ancoreze copacul, sau niste saci cu beton. cu acazia asta va avea si monument (al prostiei)
Prostia cea mare vine de la centru nu vezi ce-mi raspund in mail? ca daca asa a fost clietul de acord? pai putea foarte bine sa o puna pe fatada blocului asta e cea mai mare timpenie pe care am auzit-o din partea celor de la DOLCE si nu de la un instalator DolceOriginally Posted by snow
![]()
![]()
:wink:
Asa ceva....mai rar!!!![]()
![]()
...cu asta va sparge piata din UE
....va dati seama citi abonati vor avea intr-un copac???
Iarna, vom avea copaci ?nfloriţi cu antene. Betooon.Originally Posted by mondo
ps. Spaniole ai acceptul, de fapt l-ai luat şi singur.![]()
Pai ce.....a facut Romtelecom contract cu cei de la spatii verzi???...sa le infloreasca copacii in primavara asta cu antene de la DOLCE???Originally Posted by bibbicu
![]()
![]()
![]()
Am mentionat ca fotografia iti apartine si mi-am cerut scuze ca nuam cum altfel sa te gasesc sti bine ca am accesul interzis pe acel forum ,orcum multumesc ca ai inteles ca nu e vorba de furt de identitate si valoriOriginally Posted by bibbicu
![]()
![]()
si e in interesul tuturor sa afle prostia din capul celor de la dolce,multumesc inca o data ca ti-ai dat acceptul si inca o data scuzele de rigoare :wink: :wink:
This message is not flagged. [ Flag Message - Mark as Unread ]
From: "suport" <suport@dolce.ro> Add to Address BookAdd to Address Book Add Mobile Alert
To: pugilistu@yahoo.com
Subject: Re: instalari in copaci? (#2379)
Date: Sat, 10 Mar 2007 10:35:32 +0200
Buna ziua. Instalarile Dolce se fac intr-un mod profesionist. In aceasta situatie nu s-a gasit un alt amplasament pentru antena si i s-a explicat clientului riscurile la care se expune. Daca acest client nu ar fi fost deacord cu instalarea nu s-ar mai fi facut, asa cum se intampla cu alti clienti care nu au iesire catre satelit.
Multumesc,
Cristi Raducanu / HDTV Level 2
......... a scris:
se fac instalari si in copaci? chiar nu gindesc oamenii acestia?
Cu asa raspuns din partea lor......Originally Posted by spaniolul
Dolce rullez ! Imi mut si eu H_H-ul in copacu' din fatza blocului :mrgreen:
Cata prostie in tara asta...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Dacă acel răspuns e real o să mă duc la nenea la parter să-l ?ntreb dacă ştie ce o să păţească.....Originally Posted by spaniolul
Kworld DVB-S 100 PCI, Humax Digi+II, HSS 1160NA DigiTV, offset 0.8Fe, offset 1.15Fe, 40m cablu, LNB 0.2 dB Smart Titaniu
E foarte real,daca vrei ti-l trimit pe mail asa cum lam primit :wink:Originally Posted by bibbicu
Acum ca ai vazut ca e real sunt curios ce reactie vei avea!![]()
![]()
![]()
Este super.Inseamna ca cei de la DOLCE au un semnal asa de puternic pe transporderele lor ca nu conteza UNDE
si CUM
si in ce pozitie montezi antena
.Ma sa nu bata vantul si sa infrunzeasca copaci
,saracu om cred ca habar nare despre AZIMUT si ELEVATIE.