-
Banned
Re: DOLCE IN COPACI!!? Se monteaza oriunde clientul e de acord!
Dupa mai bine de 2 luni iata si un raspuns oficial din partea celor de la DOLCE primit azi pe mail,vil reproduc in totalitate;
From: "suport" <suport@dolce.ro> Add to Address Book Add Mobile Alert
To: "m.........." <pugilistu@yahoo.com>
Subject: Re: instalari in copaci? (#2379)
Date: Wed, 25 Apr 2007 10:07:33 +0300
Buna ziua!
Intr-adevar, instalarea in copaci nu se concepe.Doresc sa stiu numarul
dumneavoastra de telefon pentru a va gasi in baza de date si a lua
legatura
cu echipa tehnica inm vederea mutarii antenei.Trebuie sa existe un loc
in
care sa aveti semnal fara a avea probleme in viitor, in caz contrar va
sugerez sa rezilitati contractul pe motive tehnice.
Cu stima,
Dracea Gabriela
Last edited by -minus; 25-04-07 at 12:58.
-
Banned
Ce este demn de mentionat este faptul ca DOLCE este primul DTH romanesc ce sugereaza direct rezilierea contractului din cauza neglijentei instalatorului,asa mai zic si eu,FELICITARI celor de la DOLCE deja au facut un pas inaintea altor DTH-uri,fara abureli ca lasa gasim noi o solutie sau alte chestii jenante la care se percep unii,nu cei de la DOLCE sunt categorici,cereti rezilierea contractului pe motive tehnice,asa da! mai zic si eu,un DTH care se respecta nu se injoseste precum gigi!
-
@all,
Nu stiu daca trebuie sa criticam cu "minie ...profesionala" instalarea antenei pe un copac.Antena din poza ,desigur,merita aratata ca material didactic a ceea ce nu trebuie facut in conditiile din poza respectiva.Insa nu sint sigur ca in toate situatiile este blamabil o astfel de solutie daca antena e montata cum trebuie si,mai ales,daca e protejata de intemperii in asa fel incit sa asigure semnal constant si siguranta la receptie.Am sa va uimesc,dar eu as fi plasat,daca nu exista nicio posibilitate{fizica}de receptie,cu acordul partilor,beneficiar si ofertant,pe un copac cu trunchiul destul de gros incit sa nu poate fi miscat de vinturi puternice.Stiu de o antena mobila care este montata pe un copac care de ani de zile sta bine-merci pe copac si nu s-a clintit cu o iota incit poate prinde sateliti de la 28E la 4W fara probleme!!!Acul de plumb a ramas tot pe centrul indiferent de vreme si "vremuri".Este recunosc o performanta sui-generis chit ca nu este de crezut.Va asigur ca e adevarat.Stiu ca e de ras,dar sa nu credeti ca sint de acord cu aceasta solutie.TOTUL DEPINDE DE INSTALATOR.DACA EL STIE CE FACE SI ASIGURA CE VREA CLIENTUL,NU-I NICIO PROBLEMA!!!Multe antene de pe bloc nu-s atit de prinse si sigure ca cea de care vorbesc.
costel1
-
Banned
-
Apropo de meseriasi... Unui amic(la care intamplator ma aflam si eu) au venit sa-i monteze un dth(n-are rost sa mai spun ce firma era) doi "meseriashi" foarte "marcati" de importanta meseriei pe care o faceau. Amicul, un tip mai tipicar, i-a rugat sa monteze antena undeva mai ferit de intemperii. Si ce credeti ca au facut "meseriashii"? Au montat antena in pod, sub acoperis! S-au chinuit vreo ora si jumatate sa prinda ceva semnal! Timid, mi-am permis sa le spun ca antena trebuie degajata de orice obstacol pt a avea semnal. S-au uitat compatimitor la mine(ceva de genul: taci, bah, ca habar n-ai!) si si-au continuat cautarile! Probabil ar fi cautat mult si bine, pana in ziua de azi, daca nu venea un fel de sef de-al lor, un baiat istet, de toata isprava, care i-a scos din incurcatura...
-
@genugeo85,
N-ar trebui sa te mire varianta unei antenei instalate sub acoperis dar care trebuie sa fie transparent si in acelsi timp bine orientata si reglata incit sa prinda semnal util.Este o solutie in extremis la care recurg cei care se afla intr-un regim{dictatura} politic totalitar.In Iran-ul fundamentalist sau in Iraq,pe vreme lui Saddam Hussein,este/era singura cale prin care se poate prinde programe tv straine.In cazul celor de la Dolce,habanamisti cum sint multi noi veniti in domeniu,ei n-au suferit decit de ...ridicol daca au incercat ceea ce tu spui.Intrucit nu exista in nomenclatorul de meserii si cea de instalator de antene satelit,ne vom amuza de multe patanii amuzante ca cea descrisa de tine.Vorba aceea,multi veniti,putini chemati!
costel1